lauantai 27. kesäkuuta 2015

Upee tiimi, vastasit unelmiini. Eikä enää riitä kuin superlatiivit.

 Postaus sisältää kuvamateriaalia rääkätystä Donista. Riski ei halua jättää poseeraavaa Donia rauhaan. Nih. Taustalla rullailee myös agilityn maajoukkuekarsinnat, joten ajatus voi hyvin hajoilla vähän kesken lauseiden. Väsäilin meille myös uutta otsikkokuvaa, ihan ei toteutus kohdannut mielikuvani kanssa, mutta menettelee! Riskillä on lähtenyt nyt hurjaa vauhtia hampaita. Vihdoin päästään eroon pentunaskaleista!

Reipastuttiin, ja käytiin tänään treenaamassa tokoa. Piti tulla heti avaamaan ajatuksia. Doni possuili tiistain treeneissä paikkaistumisen kanssa hajujen perään ja ajattelin fiksuna jättää sille ruokaa kohtuu etäisyyden päähän, jotta pääsisin puuttumaan. Nenä ei käynyt yhtään ensimmäiseen minuuttiin, kunnes kelpie päätti singota syömään? Kerkesin kyllä keskeyttämään Arvon Kelpien ruokailun aika kiukkuisena. Ehkä oppi ehkä ei. Uusi yritys ja uudet ruoat. Nyt istui vähän nenä kohti taivasta -asennossa ilmiselvästi ajatellen ruokaa tai sen hajua. Tein vielä reilun kahden min istumisen jonka aikana ei liikauttanut nenäkarvaakaan. Hieno Domps! Ja tyhmä ohjaaja. Seuraavalla kerralla ruoat Donin ulottumattomiin.


Olis ehkä pitänyt tehdä toinenkin istuminen, mutta enpä tajunnut. Aloitettiin muilla touhuilla. Donin setissä "hommiin" liikkeen aloitukset/aktivoituminen, tunnari ja ohjattu. Liikkeen aloitukset huippuhyviä. palkkailin vaihtelevasti melkein vauhdista, parin sekunnin päästä tai otin muutamia "korjausaskelia". Jälkimmäisiä pitää muistaa tehdä enemmän! Kokeessa iskee useasti lukko meidän väliin jos ja kun liikkuri haluaa siirtää koiraa sen taktisen pari senttiä. Näissä kuplan säilyttäminen on hankalaa ja vajoaa tuijotukseen. Tunnareita yksi. Kapuloille meno ok, haistelussa vähän sohi, ei nostellut, mutta epätarkkuus näkyi hitautena ja varmisteluna (meni oman ohi muttei ottanut). Palautus nopea, palkkasin suoraan kun oli kiertämässä sivulle. Lopetettiin ohjattuun, tehtiin kokonaisena. Merkille hiiiieno! Ihan suorassa ja lähellä. Haettiin oikea, ei kummempia. Palautus jotenkin poikkeuksellisen nopea. Palkka samalla tavalla kuin tunnarissa.

Doni tauolle ja Riski hömppäämään. Aloitettiin tekemällä vauhtinouto pikkumetskulla. Loisto Riski. Hurjaa kiirettä kapulalle ja lähdin pari askelta karkuun kun oli nostamassa, joten hirveellä kiireellä luokse. Ei olisi malttanut vaihtaa palloon ;) Väliin kiertoa korkealla tötsällä. Pari kertaa törmäsi tötsään kun oli hirvee kiire takaisin. Näitä tehtiin eri matkoilta ja lähtee jo aika näppärästi kauempaakin.

Doni takaisin hommiin. Sama setti kuin edellä paitsi aktivoitumisia ainoastaan yksi. Tunnareita kaksi. Ensimmäisellä possuili ihan urakalla. Hirveellä soheltamisella kapuloille ja erehtyi vielä nostelemaan muita.... Huomautin js tei hyvin loppuun. Uusi yritys. Nyt vähän parempi, mutta haistelu edelleen hidas ja ylitti taas kerran oman. Palautus hyvä. Palkkasin sivulle tullessa vauhdista. Loppuun piti tehdä vielä yksi ohjattu vasemmalle. Merkki taas hyvä, samoin nosto ja palautusvauhti, mutta toi eteen. Höhhöh! Oli vielä aiiiivan vinossa. otettiin pari kertaa uudestaan ja meinasi parikin kertaa tuoda eteen. Loppuun saatiin onneksi onnistumiset ilman että jouduin auttamaan. Nyt siis paljon palautustreeniä etenkin vasemmalta tullessa. Tunnarissa ja oikealta tullessa toimintamalli ilmeisesti selkeempi?
Doni 5v pallokyttä. Ja tälle pitäis jostain serti vielä repästä :D Voisitko Doni näyttää kehässä edes näin ryhdikkäältä? Täytynee kuskata vinkupallo mukaan. 
Riski 4kk 1vko


3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa sen sertin ihan ilman mitään ongelmia. Vinkupallo mukaan ehdottomasti!

      Poista
    2. Yhdyn Miiraan, pallo mukaan ni johan on ryhdikäs Dontsa! :D
      Ihana pieni kiusankappale-kirppu <3

      Poista