lauantai 20. kesäkuuta 2015

Liikkuvaa kuvaa

Täällä taas ja normaali elämä jatkuu. Juhannukset on juhlittu ja Doni vietti ansaittuja treenivapaitaan. Nyt treenataan piirinmestiksiin ja seuranmestiksiin, jotka käydään vielä vanhoilla säännöillä. Uusien  sääntöjen eteen ei olla liiemmin töitä tehtykään. Tekstin kuvat tämän päiväiseltä uintireissulta. Käytiin matalassa rannassa, Doni lähinnä kahlaili sinkoillen lelunsa perässä ja Riski pääsi miettimään uimatouhujen saloja. Käytiin Riskin kanssa hakemassa keskiviikkona jätkälle toiset rokotukset, painoa 16,5 viikkoisella oli tasan 10kg. Nyt siis rokotukset kunnossa ja näillä pärjätään vuoden verran.

Donin kanssa siis palailtu tokon pariin ja mietitty mitä pitäisi fiksailla. To do- listalle laitetaan ainakin ruudun bongaus (häiriötötsät), tunnari (varmuutta ja nopeutta haisteluun), seuraamisen paikka(tarkkaavaisuus) ja käännökset (etenkin vasen). Kaukoja pitää tietysti pitää muistissa ja todennäköisesti luovutaan osasta käsimerkeistä kokonaan.

Kahdet treenit nyt tehty, ostin vihdoin matalat ruutumerkit niin päästään asiaan. Donin kanssa on 90 prosenttisesti tehty korkeilla merkeillä, matalillakaan ei ongelmaa ole, kunhan missään ei ole näkyvissäkään korkeita. Nyt siis paaaljon treeniä matalilla merkeillä, niin että korkeita levitelty ympäriinsä.
Eilen yritettiin tehdä koematalta ja sain monta kertaa huutaa pois väärästä paikkaa, tänään lyhyeltä matkalta pelkkiä ruutuunlähetysiä ja loppuun yksi lelulla vähän ylipitkästä matkasta. Ei mennyt kertaakaan häiriöihin, tää oli hyvä! Eilen myös zetan asentoja peruutellen, perusvarmaa, kaikki lottonumerot arvottiin oikein. Kaksi tunnaria eilisen päätteeksi. Ensimmäinen hidas. Kävi rivin ehkä kahdesti läpi ja nosti väärää. Toisella parempi, mutta ei kuitenkaan omalla tasollaan.
Tämän päiväisessä setissä ruutujen lisäksi ohjattua pari toistoa kummallekin puolelle. Näissä oli hyvä! Seuraamisessa paikka häviää ihan huolella. Huomaa, että ollan tahkottu pitkää suoraa. Edistää tooodella paljon ja ei keskity. Hitaassa parantaa ja tsemppaa ja kykenee jopa työskentelemään käännökset oikein. Hidas hyvää. Normitempossa käännökset rumia, samoin PAt. Joutuu melkein peruuttamaan oikealle paikalle kun pysähdyn... Nyt paikkatreenit tehokäsittelyyn. Loppuun saatiin pari ok pätkää.



Riski on opiskellut perusasennon saloja ja on muuten aika pätevänä. Ollaan tehty uutena juttuna myös noutokapulan pitoa. Alkuun piti vähän keskustella suun kiinni pitämisestä ja paikoillaan pysymisestä. Miten niin kapula suussa malttaa istua? Täytyis juosta. Paikkamauu ja istuminen ovat myös nousseet ihan treeneihin saakka. Aiemmin tietty ruokakupille tehty, mutta ei muuten. Nyt pisimmät pätkät noin puolta minuuttia ja on ihan rauhassa. Makuusta pari kertaa meinannut nousta palkkakättä vastaan, mutta muuten ei ihmeempiä. Pientä videota pentutreeneistä, Riski 16-17vko.

 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti