torstai 9. heinäkuuta 2015

Liian helppo kulkee tääl sokeena näkemättä


Meille kuuluu hyvää ja toimeliasta! Ei ole kerennyt koneella istumaan kun on pitänyt olla menossa koko ajan. Kameraakin ulkoilutettu harmittavan vähän. Viime sunnuntaina kerettiin kurvata Nastolaan agirotu -tapahtumaan. Doni oli pyydetty joukkueeseen ja innostuin ilmoittamaan sen open class radallekin. Miulla lähti molemmat pojat mukaan, ja vähän aamulla mietitytti että mitenköhän kelpielapsi suhtautuu kun tunkaisen sen häkkiin. Mitäpä vielä, aina kun palasin teltalle niin Riski veteli sikeitä! :D Mikäs siinä. 

Doni sai siis aloittaa aamunsa luukuttamalla open class -radan läpi. Ja ai että se oli hyvä! SuperDoni jonka kanssa on niin kivaa. Tyhmiä mokia lukuunottamatta kulki kyllä niiiiin hyvin. Ei tarvinnut kertaakaan kauhistella että minne se painelee. Roiskaisi muurinpalikat ja takapyörityksessä yhden takaakierron riman (ohjaaja seisoi keskellä hyppyä...). Eniten hämmensi Aan ylösmenon femma! Uusia ongelmia kehittelyssä? Ehkä ei vielä huolestuta. Videota ei harmillisesti ole, mutta oli kyllä hyvä fiilis. Doni tehtaili myös koko radan toiseksi nopeimman ajan (38,40). Donts <3 


Iltapäivällä käytiin juoksemassa vielä joukkuerata. Huhheijaa. Ei sovi todellakaan meille tälläinen että naaman edessä koiria tekee rataa jonka jälkeen donin pitäis kyetä tekemään ja keskittymään. Donin vp saldo tais olla 40 :'D Ja ihme että selvittiin niinkin vähillä. Oli vähän mielenkiintoista ja hullu reikäpääeläin. Ratakaan ei kyllä ollut helpoimmasta päästä. Joukueen sijoitus kumminkin 14./38. ei oltu täysin toivottomia.


Muuten ollaan leikitty, treenattu ja kunhan vaan oltu. Doni on tahkonnut vielä vanhoja sääntöjä, viikonloppuna tahkotaan vielä kaksi EVL- koetta vanhoilla säännöillä. Riskin kasvu on jo vähän tasoittunut, 4,5kk ikää mittarissa ja kokoa jätkällä 44,5cm ja 11,1kg!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti