sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Videokuvaa


Tai paremminkin DoniVideota. Riskin hömppäilyjäkin on, mutta ne ovat toistaiseksi kameran sisuksissa eikä sijaita samassa osoitteessa. Ollaan keretty tekemään miljoonasti asioita ja koneella ei vaan ole ehtinyt istumaan. Nyt siis videota kaikista menoista, katsokaa ja lukekaa jos jaksatte. ;)


Aloitetaanko vaikka viime sunnuntaista. Käytiin juoksemaas kaksi agility-rataa oman seuran kisoissa. Molemmilla radoilla yksi ainut herpaantuminen ja sillä selvä. Tulospuolelta ei siis uutisia. mutta, Doni. <3 On se vaan jätkä ja oikeesti radalla tuntui ihan hyvälle. Oltiin aika pitkälti molemmilla vedoilla samalla radalla.
Viikolla puuhasteltiin kaikenlaista. Käytiin Donin kanssa muistelemassa piitkästä aikaa ohjatuissa agitreeneissä missä ne korvat sijaitsikaan. Ei meinanneet löytyä. Tokoiltiin keskenämme lähikentällä ja Riski on opiskellut kaikenlaista kivaa. Metsku ei ällötä yhtään, malttaa istua kapula suussa, maahanmenot alkaa löytymään ja namin seuraaminen on tietty kivaa. Maanantaina olis aika ensimmäisille rokotuksille! Helatorstaina käytiin kokeenomaisissa tokotreeneissä tekemässä EVL läpi. Riski tosin sai tyytyä turistin hommiin.Donin setti siis:
Paikkaistuminen oli hyvä, ei tainnut olla mitään mainitsemisen arvoista.
Paikkamakuun alas huuuono. Nämä treeniin saman tien! Tapitti hyvässä kontaktissa eikä edes noteeraannut liikkuria, käskystä oikein valui maahan. Pyysin takas ylös ja uudelleen maahan. Nyt ihan ok. Itse makuu hyvä ja rauhallinen, sivulle tosi reipas ja hyppäs kunnolla.
Yksilöt sekoitettu, tunnarista poikki.
Seuraaminen oli ihan huippu! Yhdessä vasemmalle käännöksessä tai liioitella, mutta muuten oli niin hyvää "koe"seuruuta kaavion pituudesta huolimatta. Tälläsiä lisää. En keksi huonoa. Tai en edes halua keksiä.
Luoksari oli ihan meidän tasolla. Ei se täydellinen ole, mutta riittää toistaiseksi.
Ohjattu harmittaa. Toivottavasti erehtyminen oli väliaikaista. Eka yritys ei mahtunut videolle, kaarsi vähän oikealle mutta haki kuitenkin keskimmäisen. Pysäytin ja pyysin pois. Toisella yrityksellä kaartoi vähän turhankin paljon oikealle mutta haki kuitenkin oikean kapulan.
Tunnari myös super! Nosti samantien oman.
Tauon jälkeen jatkettiin ei niin hyvällä menolla.
Hyppynoudossa pito huono. Kalisee, kalisee.
Zetassa järkkä i-s-m ja vettä tihutti joten doni ei vaan voi mennä maahan. Tää ei tullut videolle. Muut asennot hyviä.
Ruutu ei toiminut myöskään. Näkyi ilmeisesti vähän huonosti kun muutkaan eivät oikein löytäneet. Juoksi luoksetulon merkille, pyysin takaisin ja löysi kuin löysikin toisella ruutuun. Seuraamaan hyvä.
Kaukot toimii! Jes. Vähän tais liikkua eteenpäin, mutta hyvin vähän.


Pe-la oltiin hakuleirillä haukkulaaksossa. Paljon hyviä pointteja ja vähän ajatuksia eteenpäin. Toivottavasti saadaa toteutumaan. Paljon asiaa myös rulla-ilmaisusta ja sen opettamista käytiin aika hyvin läpi. Taidan tietää millä Riski ilmaisee, jos siitä joskus hakukoira tulee.

Tänään sunnuntaina taas rally-tokon parissa oman seuran kisoissa. Doni siis jo avoimessa luokassa. Olin itse hiukan hukassa, mutta Doni ei tingi tyylistään. 95p ja 3. sija. Hyvin pelittää. Virheet liian pikaisesta pysähtymisestä (-3, ohjaaja), yhdestä vinosta eteentulosta (-1) ja 360 vasemmalle painamisesta.1 kommentti: