perjantai 8. toukokuuta 2015

I know some people search the world to find something like what we have

Käytiin vetäsemässä torstain treeneissä Donin kanssa EVL läpi. Koitettiin saada edes vähän käryä missä mennään. Tehtiin kaikki putkeen ilman välipalkkoja. Samalla kentällä pyöri toisessa päässä koululaisten jalkapallotreenit ja viereisellä kentällä pesäpallopelit. Riittipähän häiriötä, Doni ei reagoinut missään vaiheessa ympäristön meininkeihin. Tälläinen "tasainen" häiriö sopii meille paljon paremmin kuin hiljainen tokokehä, jossa pieninkin räsähdys saa kuplan puhkeamaan.

Seuraaminen oli hyvää! No okei, pari ääntä tuli alussa, mutta sitten rauhoittui tekemään hyvin. Kontakti ei rakoillut yhtään, oikealle käännökset vaatii lisähuomion, oli ihan huippuhyviä ja tiiviitä! Hidas tuntui myös pitkästä aikaa hyvältä.
Zeta hyvä myös. Istumisessa autoin vähän omalla painonsiirrolla. Vasemmalle käännös vähän valahti.
Luoksetulossa ekalla yrittämällä teki ensimmäiseksi stopiksi maahanmenon? Outo tyyppi. Otettiin uudestaan. Olisi voinut tehdä paremman stopin, meni vähän hiipimiseksi. Välien vauhdit oli kumminkin hyvät, samoin maahanmeno ja loppuosa.
Ruudussa hölmöili myös. Merkki oli tosi hyvä ja napakka. Ruudussa himmasi vähän turhan aikaisin, meni kumminkin sisään asti, stopista vajosi kumminkin suoraan maihin. Pyysin ylös ja siitä vasta maahan. Loppuosa oli nätti!


Ohjatussa hyvä merkki myös. Nää ilmeisesti itsekseen parantuneet? Haettiin oikea, meinasi eksyä kentän laidassa olleelle luoksetulon merkille, mutta korjas itse, hyvä doiks! Palautus superhyvä.
Metallille pitempi siirtymä ja meinas karata hypylle jo siirtyessä. Hyihyi. Itse liike hyvä, palautti tosin eteen. En jaksanut korjailla, teki kumminkin hyvin. Sivulle siirtyminen hyvä.
Tunnari toimi myös vaikka ei ollakaan tehty! Lähti kapuloille aika vauhdilla, mutta haisteli hyvin. Palauttaessa tais yhden kerran pyöräyttää suussa ja palautus oli vähän laiska.
Kaukot jeee! Näissäkin laiska ohjaaja eikä olla tehty hetkeen kuin ruokakupilla. Teki kuitenkin todella tarkasti ja ei tainnut liikkua juurikaan.

Loppuun paikallaolot. Doni teki reunassa, juoksunartun vieressä eikä kertaakaan(!!) edes ilmaa haistellut.
Paikkaistuminen reilu 2min. Osa kävi korjailemassa koiria ja muuta äksöniä. Doni istua tapitti hyvin koko ajan.
Paikkamakuu oli myös vain pari minuuttinen. Maahanmeno ihan jäätävä etanavauhti. Unohtui vissiinkin omiin ajatuksiinsa. Otin uudelleen ja nyt tippui hyvin. Makuu hyvä ja rauhallinen. Sivullenousu oli napakka vaikka oli lonkallaan.
Olisi siis saatu ehkä tälläkin treenitauolla tulos kasaan ;) Nyt vähän hahmotelmaa mitä kaikkea pitäis tehdä ennen SMeitä. Fiilis on ainakin kohdillaan ja niiin tykkään tuosta sen ilmeestä tehdä. Toivottavasti sitä ei kadoteta koskaan.


 Riski sai tehdä myös uudella kentällä ja taas erilaisessa tilanteessa. Tosin, ei se edes vaikuta olevan uudessa paikassa. Leikittiin ensin. Tehtiin parit vauhtinoudot puukapulalla, nää on nyt olleet huippuhyviä, ei vaan malttais vaihtaa leluun. Positiivinen ongelma. Saatiin nyt Ellalta pieni metalli lainaan joten joutuu sitäkin lähiaikoina ihmettelemään.

Tänään, perjantaina, piipahdettiin agilityhallilla. Tajusin Donin olevan menossa kisaamaan sunnuntaina, eikä olla tehty aksaa varmaan kuukauteen. Hupsista. Parantelen itse vielä flunssaa pois joten liikkuminen oli varmasti sen näköistä. Ja jotta ei mentäis sieltä mistä aita on matalin (=luukuteltais suoraan) niin tehtiin sitten viime viikkojen ratatreeni läpi. Kaikki kontaktit ja kepit onneksi pelitti, joten ei tarvitse ahdistusta kehittää.

Alkuun pätkissä kun oma henkikään ei oikein kulje. Palkkailin puomin jälkeen, 13 hypylle, kepeille, 21 hypylle ja vielä erikseen 19-22 pätkän. Ekalla yrittämällä saatiin heti kokea löysän ohjaajan muistutus ja kelpie luukutti kakkosen väärinpäin. Vähän edes asennetta mukaan niin lähtihän tuo sujumaan. Valssi 2-3 väliin ja rytmityksellä(hyytymällä) käänty tosi näppärästi takaisin päin puomille. 7-8-9 väliin lööööysä valssi ja kympille koitin vähän jarrutella. Doni oli kiltillä päällä ja kääntyi ilman yhtään lisäestettä. 11-12 "päällejuoksuna" (kutsutaanko kontakteillakin päällejuoksuksi?). 13-14 myös valssilla ja hyvin kääntyi. Kepeille haki varsin näppärästi sisään vaikka olin kilometrin jäljessä. Palkkasin kepeillä eteenpäin pallolle. Loppuhässäkkä toimi ensimmäisellä oikein mainiosti jonka jälkeen lötyi vähän ylimääräisiäkin esteitä matkalle tai hyppäsi 21 suoraan. Parin epäonnistumisen jälkeen saatiin pakettiin josta Doni tauolle. 

Riski sai välissä käydä ihmettelemässä hallin maailmaa ja vähän leikkimässä. Loppuun tykiteltiin(tai siis Doni tykitti) rata kokonaisuutena nollalla läpi. Donks oot huippu. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti