tiistai 5. toukokuuta 2015

10vko ja taas menossa
Toiminnallinen viikonloppu takana päin. Ollaan keritty tekemään kaiken näköistä. Viikonloppuna lenkkeiltiin ja nautittiin ulkoilmoista. Sunnuntaina piipahdettiin rally-toko kokeessa Imatralla ja nappasin Riskinkin maskotiksi. Tapansa mukaan reippaana oltiin uudessa paikassa ja käytiin moikkaamassa ihmiset ja leikittiin hyvin.

Doni oli siis sunnuntaina kisaamassa, viimeistä kertaa alossa. Saadaan siis jättää hyvästit hihnassa tekemiselle ;)

Paria pikkuvirhettä lukuunottamatta Doni oli aika loisto. Lähdössä mokasin itse, en tiennyt saadaanko mennä vai ei ja saksalaisessa komennuskiljaisu. Lopputuloksena siis 98p ja RTK1! Kaupanpäälisinä 2.sija noin 50 alo-koirasta.
 Maanantaina Riskin kanssa kahdestaan liikenteessä. Käytiin jälleen mustissa&mirrissä puntarilla, 5,9kg painoa tyypillä. Huristeltiin hakemaan Stefi & puoli vuotias sheltti neiti Wiu, käytiin pellolla juoksuttamassa lapset ja lähdettiin mätsäriin katselemaan. Riski kiittää Wiua riekkumisseurasta, pitää nähdä useamminkin!

Tänään, tiistaina, treenattiin lähikentän parkkiksella. Saatiin seuraa ja pyssykin. ;) Riski teki ensin. Leikki oli hyvää. Kosketusalustalle muutama hyvä, oli vähän hukassa. Tehtiin vielä pari hyvää vauhtinoutoa. Toisella kantoi laipasta, mutta toi kumminkin kovalla vauhdilla. Molemmilla toistoilla huippuilme! Doni duunaili parit seuruupätkät ja kiertoa. Nyt toimi!! Seuruupätkät ihan ok hyviä. Ja kierroissa oli syytä hymyyn. Laitoin kartiomerkin kierrettävän tolpan eteen, neljä toistoa ja jokaisella lähti tulemaan mua kohti, palkka 1-5m päässä tolpasta. Hyvä Doni! Ehkä ei tää ei oo sittenkään ihan tuhoontuomittu.

Koipieläin 10vko
Laukauksien ajaksi Riski autoon. Ei ollut mitenkään panikoituneen oloinen pois päästessään, otti toivottavasti mallia isoilta ja rauhallisilta. Donille tehtiin niin että ampuja on näkyvissä pellon toisessa päässä. Ei olis kannattanut. Donin mielestä tää oli ilmiselvä kutsuhuuto ja olis vaan halunnut painella ampujan luo. Oli kentän laidassa kiinni kun toiselle ammuttiin ja silloinkin hirveä repiminen hihnassa... No, ainakaan se ei pelkää.


2 kommenttia:

 1. Hyvä Donitsiiiii! Onnea tuloksesta!

  Ja aivan ihana Riski <3 Kelpiekuume ehkä vähän nousee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpiekuume on varsin hyvä kuume ;) Meidän jengi kiittää!

   Poista