perjantai 26. helmikuuta 2016

Maybe together we can get somewhere

Valitukset laatutietoisille puhelinkuvien pläjäyksestä. Ollaan vaan oltu jo oleiltu ja elämä rullaillut eteenpäin. Allekirjoittanut tekee muiden hiihtolomat täyttä päivää. Onneksi kotona odottaa yleensä varsin päiväänsä tyytyväinen ja väsytetty kelpie. Ensi viikolla saadaan toivottavasti Donikin lauman jatkoksi. Menin naputtamaan kolmeen tokokokeeseen isolle kelpolle ilmot vetämään, joten taitaa olla hiukan taas tehtävää. Luotan kyllä, että Doni muistaa edes pieniä välähdyksiä opiskelluista asioista. Olivat ainakin oikein hyvällä mallilla ennen lemi-lomaa.Riski on ollut siis aikalailla lomalla kaikista ihmeellisimmistä aktiviteeteista. Yhdellä iltalenkillä eksyttiin tekemään lähinnä luoksetuloja ja leikkimään läheisen koulun pihalle ja yhdellä iltalenkillä käytiin tekemässä ensimmäiset ilmaisutreenit. Tänään käytiin Hannan ja Lukan kanssa hallilla ja Riski sai tehdä ALOn liikkuroituna läpi.


Tiistaina saatiin kepo mukaan iltalenkille ja ajateltiin vähän katsella tajuaako Riski mitään rulla ilmaisusta. Miullahan oli ajatuksena opettaa sille rullailmaisu talven aikana edes joten kuten kondikseen, muttamutta tämä oli siis ensimmäinen kerta kun kaivoin jo syksyllä ostamani irtorullat kaapin pohjalta. Tosin ajoitus ei tunnu yhtään myöhäiseltä, Riskihän oli oikein loistava! Sehän ei ole ollut kovin noutaja-tyyppiä, eikä oikein ymmärrä kuskata esim leluja miulle mitenkään erityisen reippaasti. Tehtiin ensimmäiset n 20metristä ja loppuun jo kaksi 50 metristä. Appari vähän hetsasi ennen lähtöä ja meni kyykkyyn jonkun matkan päähän irtorulla kädessä. Ei tarvinnut kuin laskea kelpiestä irti niin Riski sinkosi minkä jaloistaan pääsi. Kävi nätisti hakemassa rullan ilman mitään rakkauskohtausta eikä tarvinnut edes kehottaa uudelleen. Fiksu eläin! Kehuin kun lähti tuomaan. Sylkäisi rullan jalkoihin, mutta nosti pyynnöstä käteen. Annoin itse namin, kelpie hihnaan ja palkka apparilta. Tajusi heti ensimmäisellä yrittämällä ja pinkoi täysiä takaisin ukolle. Onkohan joku salaa treenaillut näitä?


Tänään puuhasteltiin alo tosiaan läpi ja katsottiin vähän missä mennään. Ihan hyvät fiilikset jäi, Riski oli ehkä vähän hämillään joistain jutuista, mutta teki kuitenkin! Missään liikkeessä ei reagoinut liikkuriin tai muutenkaan häiriintynyt sen olemassa olosta. Ei se varmaan kovin suurta työtä enää vaadi  ollakseen aloon valmis.

Seuraaminen oli perushyvää. Rumat pomput juoksun lopussa, mutta muuten teki ihan tasollaan ja varmaan pisimmän seuruunsa. Ei kuitenkaan näyttänyt lannistavan. Käännökset ovat parantuneet jo hurjasti, tosin viimeinen vasemmalle oli ruma enkä osannut itsekään kävellä.
Liikkeestä maahan näkyi ettei olla tehty kokonaisena ja on vielä kesken. Ekalla meni kyllä maahan, mutta nousi puoli istuvaan asentoon kun ei saanut palkkaa. Toisella meinasi ennakoida ja annoin ison vartaloavun tarkoituksella.
Luoksetulo näyttää videolla paljon paremmalta kuin tuntuu. Tuntuu että se asettelee itsensä oikein lopussa sivulle. Tätä täytyy työstää, ei kyllä olla oikeastaan edes tehty. Miltä muiden silmään tuo loppuosa näyttää? Tehtiin tuplana, jälkimmäinen parempi omasta mielestä.
Kapulan pito on parantunut hurjasti! Ei iskenyt tappo asenteella kapulaan, piti nätisti ja tiukasti, eikä meinannutkaan mälvätä. Irrotus tosin tapahtui vähän viiveellä.
Kaukoissa väännettiin maahanmenon tekniikasta. Koittaa tarjota tähänkin (myös paikkikseen) etupää tekniikkaa, vaikka virittelyt erilaiset... Nämä parhaillaan työn alla. Vaihdot ok nätit, eikä ottanut liikkurista häiriötä vaikka heilui selän takana.
Hyppy oli hurrrrjan korkea pienen kelpien mielestä ja oli pieniä arviointi ongelmia ilmeisesti. :D Oli ihan siivo. Sivulla vähän vinossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti