torstai 10. maaliskuuta 2016

Tarvis enemmän duoo ku sooloo


Kelpielauma on suurentunut jälleen yhdestä kahteen kun Doni palasi Jyväskylän vahvuuteen! Naapurit saavat taas hetken aikaa miettiä että montas noita oikein onkaan, kun vasta oli kaksi, sitten yksi ja nyt taas kaksi? Pahennusta eivät ole ehtineet aiheuttaa, vaikka ovatkin olleet pari muutaman tunnin pätkää keskenään. Nauhoitteella ei mitään ulinoita, mölinöitä tai haukkua, ihminen on ylpeä! Takaraivossa kummittelee Donin viime visiitin viimeisin yksinolo joka oli käytännössä 2,5h pelkkää mölyämistä....

Jaksoin muokkailla jopa tammi-helmikuussa ottamiani kuvia pojista, joten hiukan pakkaskuvia loskan keskelle, olkaas hyvät! Donin treenitkin videoin itseä varten tältä päivältä, näyttää videolla paljon paremmalta.


Ollaan keretty puuhailemaan normi elon ohessa tokon parissa. Ilmoitin innoissani Donin nyt kolmeen kokeeseen joten on tässä vielä työmaata. :D Päästiin onneksi tiistaina tekemään yhdet paikkikset, kiitos seuralle! Näissä Doni oli huippu! Ollaan katsasteltu vähän yleisesti liikkeiden tilaa ja Donilla on vielä ilmeisesti jotain muistikuvaa liikkeiden oikeista suoritustavoista. Ollaan keskitytty hinkkaamaan seuruuta, eteenmenoa ja tunnaria. Niissä tällä hetkellä suurimmat työmaat. Lukuunottamatta luoksarin stoppeja, jotka ovat aika säpäleinä, mutta kaikkeen ei voi keskittyä samaan aikaan. Kaukot, kierto ja zeta toimivat ainakin toistaiseksi aika hienosti! 

Seuruussa oon natseillu kontaktista ja paikan pitämisestä. Kokeilen nyt saanko aikaan mitään namipalkkaan vaihtamisella. Donilla on seuruussa todella suuri palkan odotusarvo ja käytännössä se varmaan ajattelee jatkuvasti "missäpalkka,missäpatukka,missäpallo" . Yritystä siis saada kelpoa ja sen ajatuksia vähän enemmän työntekoon sosiaalisella ja namipalkalla. Saa nähdä miten kantaa kokeessa? Ollaan tätä joskus aiemmin tehtykin, ja neuvot saatu tokonuorista, mutta toteutus on jäänyt tai ainakin unohtunut. Voisin kuvitella tämän parantavan myös koeseuruuta. 
Alla Donin tämän päivän treeneistä eteenmenoja, seuruuta ja tunnaria. Omaan silmään näyttää oikein hyvältä! 


Tunnarissa muistuteltu stoppia ennen kapuloita, vähentänyt ainakin miun silmään näin nopeallakin aikataululla ja kapuloille ryysäämistä. Selkeästi ajattelee stoppia ja himmaa vähän vauhtia jo itsenäisesti ennen kuin ehdin stoppaamaan. Eteenmenossa ollaan laitettu kriteeri kuntoon ja jo parilla kerralla edistystä on tapahtunut. Hitaista, "käsijarru päällä" tai vinoista pelkkä "höpö 
höpö" ja uusi yritys. Jos korjaa itsenäisesti niin pelkkä sosiaalinen palkka. Pallo lentää ainoastaan niistä suorista ja reippaista. 15m etenee ainakin oikein hyvin ja reippaasti, sitä pidempää ei olla oikeastaan edes tehty. 


Riski on koittanut keskittyä hitaaseen seuruuseen, liikkeestä maahanmenoon ja ruutuun. Onkin tehnyt näissä kaikissa hienoja toistoja! Hitaassa on ollut yllättävän pätevänä, eikä yritä tarjota istumista. Liikkeestä maahan edistynyt mukavasti kokonaisuutena ja alkaa jo pelittää hyvin. Edellä mainituista tässä pieni video pätkä.  Ruudussakin alkanut syttymään kelpien päässä edes jonkinlainen lamppu. Huutaminen on vähentynyt ja aivot ruvenneet raksuttamaan. Malttaa katsoa kun käyn näyttämässä ja menee hyvin taakse asti.   Olen itse jäänyt vielä aika lähelle ruutua kutsuen koiran ruutuun. Laskee sopivasti virettä ja pääsen vahvistamaan heti oikeaan paikkaan. 

Tänään pikkukelpien treeni loppui tosin hyvin lyhyeen kun Riski upotti hampaansa aika ikävästi allekirjoittaneen peukaloon. Ja kyllä, kyllä sattui. Note to self - varo vähän kun leikität raivohullua pelkällä reikäpallolla. 

Agilitykärpänen on ilmeisesti puraissut tätä ihmistä ja Riski on puuhastellut paristi agiliitoa. Alla video omatoimitreenistä. Lisäksi ostin tiistaille agivalkkaan tuurausvuoron ja päästiin valvovien silmien alle. Riski oli oikein pätevänä. Vähän se meinaa ruveta jahtaamaan minua ja kääntyy etenkin sylkkäreissä ja puolivalsseissa herkästi naamalle räksyttämään jos en selkeästi kerro minne sitten. Oikea aikaiseen ohjaukseen reagoi kuitenkin hienosti ja kyllä siitä aikamoinen agilitykiituri vielä syntyy! Nyt treenin alle puolivalssit ja targetin kanssa esteiden lukitseminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti