perjantai 19. helmikuuta 2016

Toimii ja ei toimi

Treenit tiivistettynä. Jotkin asiat tuntuvat menevän hirveää vauhtia eteenpäin, ja joitain saat hinkata treenistä toiseen ja uusia ongelmia vaan putkahtelee.


Arkielämä rullaa sentään oikein mukavasti. Ohitustilanteisiin sain puututtua aika nopeaan ja Riski ohittaa suurimman osan vastaantulijoista ihan sievästi namien voimalla. Isot koirat ovat vaikeimpia ja taas mitä pienempi ja räksyttävämpi niin ei kiinnosta. Yksin Riski ei joudu onneksi kovin pitkiä pätkiä olemaan, keskimäärin noin neljää tuntia ja nekin oikein nätisti. Ilman tuhoja tai ääntelyä. Kameraakaan ei ole tullut ulkoilutettua. Omat taidot ei riitä kuvaamaan tummaa koiraa lunta vasten. Kuivan maan aikana miunkin kalustolla ja taidoilla saa ihan kelpuutettavaa jälkeä. Vähän on alkanut uusi objektiivi houkutella, mutta ehkä selvitään ilmankin.

Treenattu siis ollaan, vaihtelevalla menestyksellä. Tosin ehkä positiivista, ettei aina mene nappiin. Tämä myös ehkä kertoo siitä, että ohjaaja on uskaltanut ruveta vaatimaan vähän onnistumista eikä olla tehty ainoastaan niitä kivoja, helppoja ja mukavia treenejä.

Oon jopa muistanut videoida, joten on ihan liikkuvaa kuvaakin! Kaikista pätkistä ei ole, mutta on jotain sentään. Ainakin kierrossa me ollaan oikeasti paljon parempia kuin videot antaa olettaa. ;) Seuraamisen käännöksiin ollaan vähän alettu saada ajatusta, vaikkakin tiistain treeneissä kävin lähinnä vain kääntymässä kameralle. Tosin näen videolta palkkaavani pari sellaistakin käännöstä jotka eivät ihan mitään huippuja ole, mutta on siellä hienojakin joukossa. Ruutuun iski joku totaalinen unohdus. Se taitaa olla seuraavan tehotreenin aiheena. Paikallaoloista lisäplussat. Viime viikolla Riski teki paikkamakuun vaikka Ella heilutteli ja heitteli palloa ympärillä, oli ihan super! Ja tänään teki iltaruoalla piilo paikkaistumisen oikein siivosti.


3 kommenttia: