maanantai 16. helmikuuta 2015

But there was something I should've asked all along


Hurjasti asiaa taas. Pitänyt päivitellä jo useampaan otteeseen, mutta ei ole ollut aikaa istua koneen ääressä. Ollaan palattu arkeen ja treeneihin. Ja parasta, jäät ovat taas lenkkeily kuosissa, eikä upota yhtään! Täydellistä. Kahden päivän saldo reilu 3h jäällä ja aurinkoa. Ollaan nähty koirakavereitakin taas. Torstaina käytiin Ellan ja Elvin kanssa Lappeenrannan linnoituksessa pyörimässä ja eilen, sunnuntaina, käytiin ihastelemassa Stefin uutta shelttiäisenpentusta, Wiu neitiä. Doni ei ihan ymmärtänyt leikkiä pienen kanssa. Koitti pyytää juoksemaan, mutta aivan ei kestä 12 viikkoinen kelpien perässä. :D 


Melkein maltoin pitää taukoa ja maanantaina oltiin jo treenitunnelmissa. Duunailtiin lähinnä kaukoja, siirtymiä ja ruutua kosketusalustalla. Ei tosin mahtunut pienen kelpien päähän kosketusalustan yhdistäminen ruutuun. Noh, nyt vahvistellaan ja muistutellaan kosketusalustaa ja yritetään saada yhdistettyä ruutusuoritukseen. Ihan mallikkaita palasia tosin saatiin jo kasaan. Siirtymissä yllättävän hyviäkin osia. Tehtiin ilman liikkuria, mutta silti jäi välillä "jumiin". Kaukoissa yritti ennakoida kovasti, pysyi paikallaan mutta näki hyvin selkeistä painonsiirroista mitä vaihtoa kelpie kuvitteli tekevänsä. Tekniikka käsi vähän s-m vaihdossa, muuten aika nättejä.



Tiistaina illasta agilityhallille ja viikkotreenit. Duunailtiin vähän saksalaista ja päällejuoksua radan yhteydessä ja Doni oli varsin pätevä. Suoritti ensimmäisen vedon jopa nollalla, vaikkakin korjattavaa jäi. Silti hienoa menoa. Päällejuoksut toimii kunhan ei ole liian kova kiire, sama oikeastaan saksalaisten kanssa. Saksalaisessa etenkin meinaa tulla Donille kiirekiire, mutta teki silti oikein hyviäkin toistoja. Ohjauksen läpi taisi rynniä ehkä ainoastaan kahdesti koko treenin aikana, eikä kaasukaan hirttänyt kiinni. Kyllä tää tästä. 

Torstaina myös hallilla. Yritin jopa kuvata pientä videon tynkää, ihan ei onnistunut kuvata omia treenejään, En saanut koko hallinpuolikasta kuvaan, mutta kai noista jotain näkee. Pari pätkää eri treeneistä. 


Ekassa pätkässä vähän pakkovalssia ja slalomia. Tehtiin samaa päällejuoksua liittäen mukaan, mutta ei kai hyppää jos ohjaaja seisoo hypyn edessä ja juoksee vielä eteenpäin. Hupsista. Keppien puolella juosten pelitti kuitenkin hyvin. Viimeisen kurvin luukuttaa vähän pitkäksi, mutta haki kepit joka kerta hyvin. Toiseen settiin putkijarruja. Videolla näkyy vain alku, ja jarrutin vähän liian voimakkaasti kun stoppas kokonaan, reagoi ainakin. Teki kuitenkin tosi hyvin, eikä luukutettu vissiin kertaakaan putkien takana olleille hypyille. Hyvä Doni.

Lauantaina Kiitorekun hallilla taas. Doni duunaili seuraamista ja henkilöryhmää. Seuraaminen rumaaaa. Edistää ihan perkeleesti, siis paljon pahemmin kuin olen sallinut. Tehtiin alkuun henkilöryhmää, ei ahdistunut edes liikkuvista ihmisistä, tää hyvä! Sen jälkeen ruvettiin duunailemaan sen paikan kanssa. Tein hidasta ja askelia. Tehtiin myös perusasennossa eteenpäin kumartamista. Ei saisi liikkua, mutta Doni ampaisi kolmella ensimmäisellä metrin eteen, kunnes tajusi ettei toi tyyppi liikukkaan vielä. Paransi hyvin ja alkoi paikkakin kestää!

Väliin tauko, jonka jälkeen jatkettiin seuraamisella ja tehtiin loppuun paikkamakuu. Seuraamisessa oli paljon parempi ja paikkakin kesti. Pari kertaa sai olla huomauttamassa. Tein paljon pysähdyksiä, joihin haki paikkaa hyvin, ja seinää päin kävelyä. Kerran väisti taaksepäin(ennakoi vasemmalle käänöstä) ja kerran jäi vähän jälkeen. Saatiin onnistuneitakin pätkiä. Loppuun about 4 minuutin pk-paikkis. Pallon jätin targetiksi tuijotettavaksi, mutta makasi hyvin ja rauhassa. Tehtiin erikseen parit jätöt + loppu perusasennot, joissa erinomainen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti