maanantai 29. syyskuuta 2014

Agivideota

Treenirintamalta kuulumisia täällä taas. Sunnuntai lähestyy kovaa vauhtia ja silloin suunnataan Mikkeliin tokokokeilemaan. Kerrankin tuntuu, että pakka ois kasassa. Saas nähdä kantaako se koesuorituksen läpi ehjänä? Ainakin varmoilla fiiliksillä kokeeseen ollaan lähdössä.


Keskiviikkona pidettiin vapaapäivää, torstaina käytiin tokoilemassa ja tekemässä häiriötreeniä koirakoulun arkitottiksissa. On muuten ihan pätevää häiriötreeniä! Kaikki koirakot ovat kuitenkin pääosin samaan aikaan kentällä ja tekemässä jotain. Tehtiin koirakoiden pujottelua, sivullaolo treeniä, koirakujan läpi luoksetuloja ja paikkamakuu. Hyvää vaihtelua siis. Ja teki Donillekkin tiukkaa välillä keskittyä. Doni teki kuitenkin tosi hyvin hommia, pujotteluissa äänteli hiukan koska äääää vähän ahistaa tämmönen touhu. Tsemppas kuitenkin korjauskehotuksista hyvin. Luoksetulot läpijuoksuina, eteentulot tosi hyviä ja vauhti säilyi. Paikkamakuu reilu 2min koirahäiriöissä. Muut teki kohtaamis treeniä meidän vieressä/välissä ja olin selkä koiraa kohti. Kesti hyvin ja oli kuulemma ollut ihan rauhallinen eikä edes meinannut liikkua. Sivulle tulo super reipas, jes! Loppuun pienellä lenkillä koiraporukalla, Doni sai husky neidistä juoksuseuraa ja osasi käyttäytyä vaikka yhtä vanhempaa urosta vähän kiukutti ja se kävi pärisemässä välillä ihan vieressä.

Perjantaina taas vapaapäivää, lauantaina kerettiin käydä tekemässä metsässä esineruutu treenit ennen pimeää. Tehtiin täyskokoisella ruudulla, 50x50m. Ensin kolme helppoa esinettä(sukka, hanska, pallo) joissa ei mitään ongelmaa, etsi tosi hyvin ja palautuksetkin oli ihan sieviä. Seuraavaksi 5 esinettä, vähän vaikeampia mukana myös ja helpot esineet liatoin "piiloon" pieniin kuoppiin/juurakkoon etteivät olleet ihan selvästi näkyvillä. Sai tehdä hiukan enemmän töitä. Yhtä esinettä(oikea takanurkka) ei meinannut millään löytää, vaikka se oli aika selkeällä paikalla, ehkä oli haju tuullut vähän ohi. Siirryin itse vähän lähemmäksi lähettämään ja parilla lähetyksellä sain menemään sinne minne tahdoinkin ja nousihan se viimeinenkin. Näilläkin palautukset tosi hyviä ja nosti vaikeammatkin esineet ilman sen kummempia(ripsiväri putkilo, tyhjä rasvatuubi, metallinen karkkirasia 5x5cm).

Sunnuntaina pyörähdettiin agihallilla. Tehtiin vähän vaikeampia keppikulmia, ja putken vääriä päitä. Oli ihan taitava hurttamus, kunhan ohjaaja taas vain tietäisi minne on menossa! Saatiin videotakin otettua pitkästä aikaa. :) Todistusaineisto puhukoon puolestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti