sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hard to resist temptation

Täällä taas. Vähempien kuvien kera tosin. Jospa olisi vaikka aika päivittää viime viikon treenejä ylös. Käväistiin eilen muuten päiväreissulla Repovedellä, oli hienot maisemat ja mukavaa metsää! Reippailtiin sellainen 12km lenkki, oli muuten väsynyttä kelpietä paluumatkalla.

Maanantaina vietettiin vapaapäivää, tiistai-illaksi suunta agihallille ryhmätreeneihin. Aiheena valssit. Huuhhuuh. Iltasaduksi siis pää pyörälle.Oli onnistuttu mahduttamaan aika monet valssin paikat parille esteelle. Ensivaikutelma oli aika järkyttynyt. Oon lisäksi valsseissa aina myöhässä, koira leviää ja käännöksissä matkaan tarttuu pahimmassa tapauksessa pari ylimääräistäkin estettä. Mutta tuota, oltiin aika hyviä! Ekalla pätkällä oli jo muutama tosi hyvä valssi ja koira tuli mukana tosi hyvin. Pari kohtaa vähän venähti, mutta pakka kesti kumminkin ihan hyvin kasassa. Keppien avokulma aiheutti päänvaivaa. Pitäis nt reipastua käymään yksinäänkin hallilla ja koittaa treenailla nämäkin kuntoon, helpottuisi kummasti. Toisella pätkällä tehtiin omasta mielestä ihan huippu hyvä rata! Koira kulki tosi hyvin, valssit pysyivät kasassa ja sain linjattua koiraa hyvin. Hyvän mielen yöaksat.

Keskiviikkona hakua. Oltiin tässä ihan lähellä, mutta ei missään kovin helpossa maastossa. Oli aika risukkoista, vasemmalla korkea nousu rinteeseen ja huipulla rinne vielä jatkui noin 10m. Pidemmällä radassa oli pari juoksuhautaakin. Oikealla maasto muuttui viimeiseen 10 metriin synkäksi, tiheäksi metsäksi aukeasta ja joillain koirilla oli vaikeuksia upota loppuun asti. Riemuidiootti ei tainnut ees huomata, että maisemat vaihtuivat. :D Donille oli aluksi tarkoitus tehdä pitempää rataa ja enemmän tyhjiä, mutta vaihdoin suunnitelmaa kun maasto oli aika vaikeaa. Vasemmalle kaksi ja oikealle kaksi ukkoa, kaikki valmiina ilman apuja. Ensimmäisellä lähti hyvin ja irtosi hyvin rinteen päälle asti. Haukku oli ihan ok hyvää ja kesti. Toiselle lähti hyvin suoraan, ei ollut ongelmia. Tälläkin haukku hyvää. Kolmannelle vasempaan rinteeseen ei meinannut irrota ei millään. Ekalla lähetyksellä meni puoleen väliin rinnettä ja tuli itse takaisin. Toisella irtos jo ihan hyvin rinteen päälle ja hävis näkyvistäkin, mutta tuli aika pian takaisin ilman kutsua, ukko oli aika hyvässä piilossa kaatuneen puun juurien takana kuopassa ja ilmakin seisoi. Pari lähetystä vielä samasta kohdalta ja ei mene, ei vaan mene. Oli varmaan omasta mielestään tsekannut jo sen alueen. Jäi vaan lähelle pörräämään. Otin hetkeksi sivulle maahan rauhottumaan. Otettiin pari metriä eteenpäin josta kunnollinen lähetys ja uppos! Etsi tosi pitkään ja oli kauan pois näkyvistä. Oli vetänyt ohi maalimiehestä ehkä 3m päästä rungon toiselta puolelta. Oli koko ajan ollut hajulla, mutta ei vaan meinannut tarkentaa. Lopussa kiitos seisoo ja löytyi ukko! Jee! Jaksoi vielä haukkuakkin. Loppuun yksi helppo oikealle jolta loppupalkka pallo mukaan. Ihan mukava treeni, ja parasta että tokavika ukko kumminkin löytyi lopulta ilman apuja!

Torstaina vapaapäivää, perjantaina tehtiin tokoa lähikentällä keskenään. Paikkaistumisia kaksi, ruutu, ohjattua, luoksaria läpijuoksuna, zetaa ja tunnari. Alkuun paikkaistuminen ja se oli okei. Tekeminen aloitettiin pienillä aktivoitumistreeneillä ja oli hyvä, jälleen kerran :D Reipas tyyppi. Siirryttiin tekemään ruutu. Merkillä vähän vino, ruutuun tosi hyvä! Meni kunnon vauhdilla ihan perälle asti ja narupallo lensi heti perästä! Sitten zetaa. Oikeastaan tehtiin aika pitkänä, asentoja mahdutettiin yhteen seuruuseen hhm, 7? Palkkailin kyllä aina jäämisestä ruoalla. Stopit kaikkiin tosi hyviä. Istumisista erityisplussa. Takamus tippui aika nopsaan eikä jumittanut. Seuruu pätkät myös hyviä. Yksi läpijuoksuluoksari lopppuun melko reippaalla laukalla josta tauolle. Seuraava setti aloitettiin ohjatulla. Palkkakupit mukana taas molemmilla puolilla. Pari kertaa jäi kyselemään kupille lisäohjeita namit haettuaan, mutta saatiin onneksi pari ihan mallikelpoistakin suoritusta aikaan! Jes! Kyllä tää tästä? Loppuun tunnari, oli tosi hyvä ja haisteli nopeaan. Kerran pyöräytti ja mälväsi, kerkesi lopettaa ennen kun kerkesin huomauttaa.

Tänään käytiin vielä aksaamassa Tiinan ja Warman sekä Wernan kanssa. Tehtiin kivaa radan pätkää. Doni oli aika hyvin kuulolla ja reagoi ohjaukseen hyvin. Kepit ja keinu oli tosi supermakeet! Puomilla ja aalla tuli kerran peppu kontaktilta alas, hyihyi! Rata itsessään tosi sujuvaa tekemistä, putkesta takaakiertoon lähettäessä mutkat vähän paukkuivat, mutta muuten kääntyikin aika näppärästi. Ensi sunnuntaina sitten piirinmestaruuksissa...

2 kommenttia: