tiistai 29. toukokuuta 2012

26.5. Agilitykisat, Mikkeli

Niimpä niin, pyörähdettiin siis viime lauantaina Mikkelissä vähän agiliitelemässä.Eipä jäänyt hirveästi reissusta kerrottavaa, tuloksiakin tuli neljältä radalta yhteensä yksi. Loput kolme hylkyjä. Alotetaanko vaikka Kallen radoilla, koska niistä jäi vielä vähemmän kerrottavaa. Videoita ei ole kuin tuosta yhdestä tuloksesta, siitä kiitokset Tiialle. Kuvista kiitokset Eeva Pitkäselle! :)

Eka rata oli agirata, ohjaajalla oli ajatus ihan jossain muualla kuin radalla mukana, tai jos oli, niin se tuli vasta muutaman esteen jäljessä. Eihän siinä sitten mitään kovin lupaavaa voikkaan tapahtua. Ensinnäkin Kalle ei löytänyt rengasta mitenkään, paitsi väärinpäin. Ja rengashan oli kolmas este joten pakka hajosi siihen ja loppu olikin kamalaa räpellystä. Jotain positiivista, kontaktit oli ihan jees, keinulla vähän himmaili. Kepit oli kuin hidastetusta filmistä mutta pujotteli loppuun asti ja joka välin.
Toinen rata oli hyppyrata, jossa ajatuskaan ei ollut enää niin myöhässä. Melko mukavaa menoa, lukuunottamatta rengasta, jota ei taaskaan löytynyt. Tai no löytyi mutta ehkä vasta viidennellä yrittämällä. En ihan ymmärrä. Mutta alku renkaalle asti, ja loppu renkaan jälkeen oli aka mukavaa menoa. Kepit oli jäissä taas.


Donin eka rata oli kanssa agirata. Aika pätevää menoa, tai no aika pätevä ei ole ehkä tarpeeks kuvaava. Loistavaa menoa etten sanois. Kelpie kerrassaan loisti. Nollarataa tehtiin ja kerkesin kiljasta viimesen hypyn päällä "vautsi!" ja kelpie potkaisi riman alas...... Hups. No opittiimpa jotain tästäkin reissusta. Lopputuloksena 5vp -18.38 ja aika tietenkin radan paras ja sijoitus 7.
Toisella radalla päästiinkin kutos esteelle asti. Oli suorassa linjassa hyppy-hyppy-keinu-hyppy-putki. No, kelpie teki upean keinun josta vapautin sen hyppy käskyllä ja totesin samalla putkeen ja lähdin itse jo etemmäs. Noh, kelpie fiksuna sinkoaa kuin tykin suusta putkeen, hypyn ali. Muutaman hypyn kautta sitten maaliin, koska tuomari oli sitä mieltä että hylyn jälkeen hei hei. 
2 kommenttia: