perjantai 11. toukokuuta 2012

No matter what, we party tonight

Kevät tulee, ihmiset on mukavia ja iloisia. Rakastan kevättä ja sen tuomaa positiivisuutta ihmisissä. Ja hymyileviä, tyytyväisiä ihmisiä! Ollaan keretty taas edellisen postauksen jälkeen duunailemaan vaikka mitä ja kalenteri edelleen kaikenlaisia menoja täynnä. Sunnuntaina käytiin mätsäröimässä ja tokoiltiin, maanantaina tehtiin yhdet jäljet, tiistaina tokoa, keskiviikkona lepäiltiin ja lenkkeiltiin ja eilen käytiin Stefin ja rhodesiankoira Caelan kanssa lenkkeilemässä Sammonlahdessa ja väännettiin iltatokot. Huhhuh kun on ollut tekemistä. 

 Jäljet oli jälleen upeat ja jos vaikka joskus saisin opetettua sille jotain keppeihin liittyvää... Jos joku vapaaehtonen tahtois ottaa Donin holhoukseensa vähäksi aikaa ja palauttais sen kun ois opettanu sille kepit? Sounds like plan!  Agit on ollu kanssa tosi jees ja samoin tokot ollu aina kun ollaan treenattu, jatkettaisko samaa linjaa launtain kokeessakin?

Sunnuntain mätsärissä jatkettiin samaa vanhaa linjaa kun muissakin mätsäreissä ja tuliaisina lämmintä kättä. Doni oli siis vaan mukana. Eliitti luokassa käytiin pyörähtämässä, pareina(oltiin viimeisinä) meillä oli tanskandoggi ja mudi. Saatiin punainen, samoin kuin tanskandoggikin. Punasten kehästä lennettiin kuitenkin ulos melkein heti. Turha reissu, mutta kannatti lähteä. Tunkasin Pinjalle kameran käteen, joten kuvista kiitos Pinja K! 
Näin me esiinnytään!

Eilen käytiin siis Stefiä ja Caelaa moikkailemassa ja tuliaisina väsynyt ja hyvin likainen pieni kelpie. Yritettiin pongailla myös majavia, mutta ei näkynyt. Muta ojasta tosin löytyi tosin pieni ruskea eläin, tosin se oli kelpie. Kaikki lenkin kuvat löytyvät TÄÄLTÄ! 



Normipäivä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti