torstai 17. toukokuuta 2012

What makes me happy?

Ollaan reippailtu muutamana päivänä agilityhallilla vaihtelevin seurauksin. Pääosin kuitenkin hyvää settiä. Tokoiltu ei olla. Eikä oikeastaan muutakaan järjellistä tehty. Erkkariin ilmot laitettu ja mikkelin agikisoihin molemmille kahteen starttiin.
Miira ja Nea haastoivat meidät tälläiseen haasteeseen, jonka tarkoituksena on listata 10 hyvän mielen asiaa, ja jos haasteen saa uudelleen asioita pitää listata viisi lisää. Kenellekkään en nyt kehtaa heitellä haastetta eteenpäin, mutta kaikki saavat tämän tehdä jos kokevat tarpeelliseksi! :)


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).


Doni aina kun se näkee mut  -   Voi sitä pienen eläimen riemua. En koskaan pysty käsittämään miten joku eläväolento voi olla niin onnellinen mut nähdessään.
Doni kun se saa juosta   -   Niin. Rakastan nähdä kuinka tuo nauttii jostain niin paljon.
Treenaaminen   -   Kaikki koiraharrastajat ymmärtää toivottavasti, tai sitten olen vain poikkeustapaus.
Väsynyt koira 
Kesä   -   En ees pysty kuvailemaan. Toi aurinko ja lämpö ja kaikki, ah ♥  Kyllä, mulla on ollut ikävä.
Aurinko    -   Tää tarvis ehdottomasti oman kohdan koska aurinko on yksi suurimmista ilonlähteistä, ihan sama mihin vuodenaikaan se paistaa! 
Kaverit   -   Ootte parhaita, ja tiedän että te tiedätte sen.
Agility   -   Verta, hikeä ja kyyneliä. Sisäistää meidän agilityharrastuksen. Epäilemättä se the juttu.
Juokseminen   -   Vaikka oon äärimmäisen laiska lähtemään juoksemaan niin silti rakastan sitä tunnetta joka mulla on lihaksissa lenkin jälkeen.
MM - lätkä   -   Jos jatketaan urheilu linjalla. Kuitenkin joka vuotinen ilonlähde.
Onnistumisen tunne   -   Se tunne kun huomaat että oot onnistunut jossain.
Pitkät lenkit hyvässä seurassa   
Musiikki
Blogin pitäminen   -   Vaikka oon joskus tosi laiska postaamaan mitään niin musta on silti aina mukava kirjottaa tänne, etenkin tuo 50 lukijaa tuo hymyä huulille.
Menestyminen ja voittaminen   -   Joo, tiedän. Mulla on järkyttävä halu onnistua ja olla paras. Esimerkiksi viime vuoden epv. junnujen sm- pronssi Kallen kanssa, Donin sertit, junnuvoittaja titteli, tokokokeet ymymy. Asiat jotka saa mut hyvinhyvin onnelliseks. Ja silloin tulee tunne että mehän osataan!

Ykkösluokan duo ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti