sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Huh. Se oli sitten siinä. Peruskoulu suoritettu aika kiitettävästi läpi ja nyt ois sellanen kymmenen viikon loma. Kelpaa tän vuoden jälkeen! Koirahommissa ei mitään uutta, AVOt kivassa paketissa ja kaks päivää kokeeseen, hrrr. Tänään käytiin iltapäivästä lenkkeilemässä Miiran kanssa, joten hänelle isot kiitokset jälleen kuvista :) 

Lauantaina pidettiin muutaman tunnin tauko päättäreistä ja käytiin tekemässä tapiksella sm-kisohin valmistautuvien häiriöks toisessa kehässä kokeenomaset treenit. Normi järjestyksessä, Doni tais olla suoritusjärjestyksessä kolmas. 
Paikkamakuu alkuun, hyvin makas vaikka mua pelottikin että nousee istumaan. Oli vähän heilutellut häntää, katellu maisemia ja kerran oli nenäkin käyny maassa. Mutta pääosin makas hyvin ja tuijotteli piiloa. 
Sitten yksilöt, seuraaminen oli perusnättiä. Oikealle käännökset oli tiukemmat kun yleensä! Liikkeestä maahan ei mitään erityistä. Ja luoksarissa pysähty(!!!!!!) olinko ees hiukan ylpeä. Pakko oli palkata tässä välissä. Liikkeestä seisomisessa alko kääntymään kun menin selän taakse, mutta kävin korjaamassa kelpien oikein päin. Kaukot oli nätit ja noudossa ei muuta ongelmaa kuin sivulle tuleminen edestä, jää vaanimaan ihan kivasti. Hypyssä istumiseen kaksoiskäsky.

2 kommenttia:

  1. Onnea koulujen läpäsemisestä ja tsemppiä kisoihin! Kivoja kuvia tässä ja edellisissäkin posteissa :)

    VastaaPoista