perjantai 25. toukokuuta 2012

Älä tuhlaa potenttiaalias pelkoon

Jos vaikka kirjustaisinkin tähän postaukseen kun eilen tyydyin vaan tunkemaan nuo kukkaispoika -kuvat ilman sen kummempia sepusteluja. Mutta, oon asunut viime viikon hallilla koska en oo kertaakaan saanut järkättyä treenejä niin että saisin kerralla molemmat koirat mukaan, joten treenataan sitten erikseen. 
Tiistaina Kalle kävi muistuttelemassa parin viikon tauon jälkeen vähän kontakteja ja keppejä. Oli aika jees! Pyörittelin myös vähän hyppyjuttuja. Keskiviikkona Kalle kävi kans ryhmätreeneissään vähän hölmöilemässä. Ite treenit oli hyvät ja teki tosi nättejä kontakteja aalle, puomille ja keinulle, niin ja käänty erinomaisesti. Mutta. Aina pitää olla se yksi mutta. Kepit. Ei. Tule. Mitään. Lauantaina kisat ja Kalle päätti viimesissä treeneissä et kepit olikin ne kauheet. En sano mitään. Huoh. No näillä mennään. Vedätänsitten vaikka käden perässä ja keppien suoritusaika lähentelee minuuttia. Alkaa keinot loppumaan.

Torstaina käytiin Ellan ja Elvin kanssa pitkästä aikaa aksaamassa ja oltiin reippaita ja treenattiin ulkokentällä(=raahattiin esteet kontista ulos ja takasin). Ei mitään ihmeellistä, kivaa rallittelu rataa ja kelpie oli pätevä. Kuvista kiitokset jälleen Ellalle!2 kommenttia:

  1. Kuolen noitte kepittelykuvien laatuun.... miksköhän kamera ei halunnu tarkentaa :D

    VastaaPoista
  2. Eiks se mee niin että: "minä rikkinäinen sydän nikon"

    VastaaPoista