maanantai 25. tammikuuta 2016

Ready, steady, go, sellane flow


Epäaktiivisuus blogin puolella meinaa nostaa päätään. Hirveästi olis aikaa ja kirjoiteltavaa. Mutta blogin avaaminen ei ole vain onnistunut. Mietin, että eihän me olla tehty oikein mitään eikä ole mitään kirjoitettavaa. Kun vähän enemmän miettii, niin ollaanhan me taas tehty vaikka mitä ja auton mittariinkin on taas ehtinyt kilometrejä karttua.

Reilu viikko sitten käytiin Hannan ja Lukan sekä Ellan ja Elvin kanssa jäällä lenkkeilemässä. Doni on edelleen vähän kevyemmällä liikunnalla joten se sai jäädä kotiin. Kiitos Hannalle upeista kuvista!


Ollaan tässä hiljaisuude aikana keretty treenaillakin, käydä useampaan kertaan jäällä lenkillä, käyty lahden näyttelyssä, reissattu Lappeenrantaan, nähty Miiraa ja Käämiä, palattu takas Jyväskylään ja lenkkeilty lisää. Allekirjoittanut kävi suorittamassa yhden vaiheen autokoulua alta pois ja allekirjoittanut makaa edelleen sohvalla töiden alkua odotellessa. Vähän alkaa jo turhauttaa, mutta ompahan aikaa tehdä kaikkea.

Lahden näyttelyyn sain onneksi parikin kyytiläistä, niin ei turhauttanut kovin paljoa lähteä aikaisin aamulla ajelemaan, varsinkin kun kelpieitä oli ilmoitettu 15 kappaletta... Hyvin lähti sertin metsästys käyntiin. :D Ehkä sitten vetskuna. Donille en jaksanut raahata edes häkkiä mukaan, ihailtavan hyvin se on oppinut käyttäytymään julkisilla paikoilla, tosin ollaan me kyllä reissailtukin. Doni osasi käyttäytyä siis oikein fiksusti kehässäkin. Seisoi ihan nätisti ja patsasteli paikoillaan. Kehä oli harmittavan pieni, enkä saanut Donia liikkumaan hyvin. Tuloksena tuttu ja turvallinen EH.

"Urosmainen. Oikeat mittasuhteet ja vahvuus. Hyvä pää ja ilme. Kauniisti kiinnittynyt voimakas kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Hyvä raajaluusto. Takaosa saisi kulmautua hieman voimakkaammin, jotta liikkeeseen tulisi työntöä. Hieman ahdas takaa ja valitettavan sidottu askellus."


Ei olla suuremmin treenailtu pakkasten rajoittaessa vähän meininkiä. Tietyt asiat myös vähän rullaavat paikoillaan, enkä osaa lähteä viemään niitä tarpeeksi eteenpäin. Vaikeaa! No, onneksi sunnuntaina päästään Katja Kiviahon koulutukseen ja seuraavalla viikolla Oilille. Eiköhän nämä lähde tästä rullaaman. Ohjelmassa tulee olemaan ainakin seuruuta ja noudon vaiheita. Käännöksiä en osaa opettaan, en sitten millään ja noudossa suu väpättää ihan hulluna. 

Ollaan seuraamisessa tehty piiiitkää suoraa ja niitä kaaria. Oikealle on ihan ok hyvä ja pitää paikkansa yleensä ihan hyvin. Vasemmalle ei väistä yhtään. Tuntuu että potkin koiraa vaan päähän kun ei vaan väisty. Seuruun asenne ja ilme ovat kyllä kivoja. Käytiin täysin vieraassa hallissa lauantaina treenaamassa, ja sielläkin toimi ihan huippuhyvin! Alla pätkä Riskin seuruutreeniä. Kiitos Marikalle kuvaamisesta! 


Kaukoja ollaan myös hinkkailtu. Viime viikolla tehtiin ensimmäistä kertaa etujalkatekniikan vaihtoja rappusten yläpäässä ilman alustaa! Oli super hyviö vaihtoja! Luo vähän uskoa että eiköhän nää tästä lähde onnistumaan. Alo-avo kauot ovat ihan hyvällä mallilla, niitäkin ollaan jonkun verran jumppailtu. Lähinnä ensimmäistä istu vaihtoa ja siellä istumassa kestämistä. Hyvin tsemppaa!

Luoksetuloa ja hyppyä tehty myös muutamia toistoja. Molemmat pelittää! Hypyllä hitaampi vauhti ja ennakoi sivulle tuloa (aloittaa kääntymisen liian aikaisin). Hypyn kanssakin täytyy vaan palkkailla paljon suoraan taakse. Paikkamakuita ollaan tehty viikon sisään varmaan enemmän kuin koko Riskin tähän astisen elämän aikana. :D Sisällä pitkiä aikoja, hallilla lähinnä kiinnitetty huomiota siihen ettei katsella maisemia eikä duunailla mitään muutakaan siellä. Lauantaina tehtiin 3 koiran ryhmässä Riski keskimmöisenäja oli tosi hyvä ja rauhallinen! Ensin reilun minuutin makuu, kävin kolmesti palkkaamassa. Perään puoli minuuttia 15 metrissä ilman välipalkkoja. Kesti ilman mitään oheistoimintoja, hieno! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti