sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen Pari puhelinräpsyä eiliseltä! Oli kovin nättiä, kun käytiin päivälenkillä metsästämässä aurinkoa ja talvea. Harmi kun se kauneus ei voi tallentua kameraan asti. Jäällekin melkein jo uskaltauduttiin, oli vain hurjan liukasta pelkkien paukkupakkasten takia, joten päädyttiin pysyttelemään rannoilla. Tokokuvat parin viikon takaa, kiitos Miiralle. :)

Uusi vuosi meni rauhallisissa merkeissä. Doni oli vähän vahtihaukkunut kotona pauketta, mutta oli päässyt porukoiden matkaan uuden vuoden viettoon ja ilta oli sujunut rauhallisissa merkeissä paukkeesta huolimatta. Riski oli meidän kanssa kaupungissa eikä tyyppi kummemmin edes huomannut pauketta. Keskustassa oli rakettien ampumiskielto, puolen yön aikaan ampuivat ihan tuossa lähistöllä kaupungin isot raketit, mutta Riski veteli tyytyväisenä sikeitä koko paukkeen ajan. Käytiin sisäpihalla iltapissillä hiukan ennen yhtä, vähän pauketta kuului, mutta ei reagoinut mitenkään.


Tokoa ollaan tapojen mukaan puuhasteltu hurjasti, ja sehän edistyy! Kaksi viikkoa sitten ajatus Riskin kisaiästä toi mieleen vain pään pyörityksiä. Mutta nyt tää homma alkaa näyttää tokolta! Hieno kakara! Kokeisiin meillä ei mikään kiire ole, mutta onhan edistyminen aina mukavaa. :D Jaksoin kasata "pienen" videokoosteen kuluneen viikon treeneistä. 

Ollaan tahkottu pääosin seuraamista, noudon palasia ja ruudun paikkaa. Parit ryhmäpaikkikset myös tehty. Paikkis pitäis kyllä ottaa työn alle leudommilla keleillä. Ihan hyvällä mallilla se on, ollaan vain tehty ihan hävettävän vähän olohuoneen ulkopuolella. Seuraaminen on tullut eniten eteenpäin. Tykkään niin kovasti! Asennetta on tllut roppakaupalla lisää ja kestää jo pitkätkin pätkät. Käännökset lähtee seuraavaksi treenin alle. Ollaan niitä kuitenkin jonkin verran touhuiltu. 


Ruutuun lähdettiin tekemään paikkaa kosketusalustalla, jotta saatais kelpien päähän muutakin ajatusta kuin "juokse sinne tötsien suuntaan". Pitäis vaan keksiä varmaan joku paikallaan pysyvämpi alusta, kovassa vauhdissa kun Riski läiskäisee tuota niin lentää metrin ulos ruudusta.... 

Jätkä viikkoa vaille 10kk 

2 kommenttia:

  1. Joku hiirimatto vois olla varmaan pysyvämpi kosketusalusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Kävinkin jo ostamassa, täytyy testata kunhan tarkenee hallille. :)

      Poista