perjantai 8. tammikuuta 2016

Pakkaspäivien iloja

Hirveästi tekisi mieli treenaamaan! Käytiin Domppakin hakemassa Jyväskylän vahvistukseksi. Ihan ei raaski kylmään halliin lähteä treenaamaan näillä keleillä. Nyt lupaili vähän lauhtuvaa, onneksi. -25 puhumattakaaan -30 on kyllä miun sietokyvyn ylittäviä lukuja. Onneksi on koirakavereita, joiden kanssa rallittelu pitää lämpimänä ja väsyttää tehokkaasti. Maalla on muutenkin hiukan miellyttävämpää lenkkeillä näissä pakkasissa, kun koirat saavat paineilla melkein kokonaan lenkit vapaana. Nyt ollaankin otettu iisimmin ja löhöillään tälläkin hetkellä sohvan sisällä.


Pomppakin on päässyt tehotestiin. Ja on kyllä kaikki kehut ihan ansaittuja. Kestää kelpien menossa päällä, eikä tarvitse kokoajan olla nyhtämässä puolelta toiselle. Juuri passeli! Riskillä on ihan perusversio, joka lienee ihan tarpeeksi paksu meidän tarpeisiin. -30 heitin tuonne alle Donin villakangastakin varmuudelta alle, mutta harvemmin tuollaisia kelejä on. Takitan kuitenkin mieluusti jo sieltä -10 alaspäin, varsinkin jos yhtään käy viimaa. 

Molemmat kelpiet saivat alennusmyynneistä muos orbiloc-valot. Riskille kirkas ja Donille keltainen. Henkilökunta on oikein tyytyväinen sijoitukseen, hyvin näkyy! 


Niin ja kun ei kerta päästä hallille, niin täytyy sitten lievittää suurinta treeni-intoa tekniikka räpellyksillä. Yllättävän hyvin mahtuu tekemään 39 neliöisessä kerrostalokaksiossakin.

 Doni on ihan ilmapallona puuhastellut zetaa, kaukoja ja seuruun peruutusta. Vähän on liikaa intoa pienessä kelpiessä. Tosin, voisiko joku kertoa, miksi zetan istumisten onnistumisprosentti on kotitreenissä varmaan aikalailla 100 ja rupes tarjoamaan sitä jo seisomiseenkin. Lisäksi istuminen on todella nopea. Kentällä/hallissa mokailee ja on hidas. Hmh. No, saadaanmpa ainakin onnistumisia ja paljon palkkaamista. Kun päästään oikeasti treenaamaan niin täytyy pitää tämä namipalkalla, josko onnistumiset kestäisivät. Kaukoissa perusiloista sisäDonia. Seisomaan nousuissa saattaa täpinöissään tapsuttaa vähän eteen takakoipia, mutta s-m ja s-i tekee hurjan hyvin ja kunnolla taakse. Niissä ajatus kestää. Peruuttamisessa sama yli-into ogelma kun on vähän liian siistiä, mutta oon nyt saanut vahvistettua myös sitä lopun istumista. 

Riskille kaukoja, perusasennossa häiriötreeniä ja seuraamistakin vähän. Lähinnä oikealle ja vasemmalle käännöksiä. Riski on "hiukan" hillitympi sisätreenaaja, ja sillä on vähän ajatustakin hommassa. Ei ihme, että oppiminen on paljon nopeampaa. Kaukoissa pystyn ottamaan jo välimatkaa ja olemaan seisovillaan ja tekee silti nätisti. M-I ja I-M vaihtoihin olen saanut jo käskysanatkin lisättyä. Nyt ongelmana on lähinnä ettei Riski meinaa millään tarjota enää seisomista vaan tekisi mieluusti pelkkiä vaikeita vaihtoja. :D Perusasennon häiriöissä on yllättävän pätevänä ja tajuaa todella nopeasti mitä haluan. Tänään ei tainnut ollenkaan enää reagoida liikkurin "käsky" sanaan, vaikka olisi tullut kimeämminkin. Tehtiin uutena juttuna myös peruuttamista. Hyvin lähtee suoraan ja käyttää takapäätään oikein fiksusti. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti