sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Tonttukelpojen joulu
"Koiria ei vahingoitettu kuvauksissa" - Itseasiassa kumpaakaan ei kovin suuresti järkyttäneet moiset asusteet. Josko ensi jouluna Doni tienaisi viikkorahansa joulupukkina, Riski voisi olla pukin ylipirteä tonttu apulainen.

Jouluna oltiin vaan ja löhöiltiin, sukuloitiin ja kelpot saivat kulkea mukana. Riskikin osasi käyttäytyä ihan mukavasti kongiaan natustellen. Donin mielestä pakettien repiminen ja silppuaminen on huippuhauskaa ja fiksusta aikuisesta kuorituu totaalinen kakara. Riski oli tyytyväinen jo ensimmäisestä paketista löytyneeseen jättiluuhun, jota tyytyikin syömään koko illan. Ja sillä aikaa Doni ehti avata kaikki Riskinkin paketit. Iloa kaikille. :D Paketeista löytynyt ultraääni vinkulelu oli toivottu lahja etenkin ihmisen korville. Ilmeisesti näyttää myös toimivan kun Riski sillä ihan innoissaan leikkii. Mitään erikoista ei paketeista löytynyt, herkkuja pojille ja kissoille sekä tietysti parit uudet lelut. Etukäteislahjoiksi tontut olivat käyneet toimittamassa Riskille jo ahmimisenestokupin (rääkkäystä terkuin Riski) ja ihanan violetin peruspompan. Näillä kelpaa!


Kerettiinhän me tietysti kisaillakin, ja vähän treenatakin. Maanantaina pyörähdettiin Taitavien Tassujen mätsärissä Riskin kanssa. Pikkumies oli oikein fiksulla päällä ja malttoi olla ja käyttäytyä. Kokoomassa juostessa täytyi sanoa pari kertaa RÄYH ihmiselle kun ei meinannut namia ilmeisesti tippua tarpeeksi. ;) Riski olikin mukavaksi yllätykseksi pentujen punaisten 1. ja lopulta BIS3. Hieno tyyppi! 


Joulun aikaan tehtiin pihalla tunnarin alkeita Riskin kanssa ja Doni jatkoi "nätisti kapuloille"-treenejä. Molemmat oikein päteviä omilla tasoillaan. :D Riski lähinnä etsii vasta omaa heinikon/lehtien/oksien seasta. Häiriönä olen jo lisännyt pussillisen/laatikollisen lähelle. Hyvin antaa niiden olla ja malttaa etsiä omaa.

Molemmat saaneet myös agiliidellä! Donin kanssa käytiin tapaninpäivänä laun epiksissä sulattelemassa joulunkinkkuja. Doni sai rallatella sekä ykkösten että 2-3 luokan radat. Mukavat juoksupätkät ja Doni oli jälleen ihan liekeissä kun pääsi taas pitkästä aikaa liitelemään! Kiitos Marika ja Juuli videoista!Ja ettei täysin Riskiä syrjittäisi aksailuissa, niin tapanin iltana ajeltiin takaisin Jyväskylään ja heti seuraavana aamuna näillä kulmilla epiksiin. ;) Oli tarjolla kakaralle putkirallia niin täytyihän sitä lähteä. Hurjan ylpeä saa olla! Ei aiemmin olla tehny näin pitkää pätkää, mutta Riski loistaa! Ensimmäisellä radalla oli vähän kelpolla räyhräyh olo, mutta uusinnassa oltiin jo hiljaa ja osuttiin oikeille esteillekin. Tässä uusinnasta video. Tuloksena kymppi parista kiellosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti