keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kai mut on luotu lentämään, ettei sulata tie näitä kenkiä


Meillä oli kuulkaas talvi! Paino tosin sanalla oli. Tämän päivän lenkillä oli jo tossut ja tassut märkinä. Hmh! Viikonloppuna paahdettiin pojat kyydissä ristiin rastiin suomea. Nyt ollaan laskeuduttu taas takaisin Jyväskylään ja yritetään vaikka jonkun aikaa pysyä kaupungin rajojen sisällä. Riskille napsahti muutama päivä sitten jo 9kk mittariin. Sehän on siis junnu jo! Täytyisi varmaan ruveta jo odottelemaan jälkitoimituksessa olevia aivoja.


Mutta mihinkäs me ollaan viime aikoina oikein ajeltu? Perjantaina Riski kyytiin ja auton nokka kohti kaakkoa. Maltettiin yksi yö viettää Lemillä, poimittiin Doni mukaan ja pojat kävivät juoksuttamassa Käämiä. Riskillä ja Käämillä alkaa pelaamaan tosi kivasti jo yhteen kun Käämikin on saanut vähän pituutta koipiin eikä jää aina Riskin yliajamaksi.

Lenkiltä ottiin suunnaksi Lohja. Sunnuntain ohjelmaksi oltiin rustattu Kengurukolon-kennelpäivä. Ajeltiin jo lauantaina Kirsin luo yöksi, ettei tarvitsisi sunnuntaina ihan hirveitä matkoja ajella. Pojat saivatkin ihanaa tyttöseuraa Lily-corgista ja Riia- kelpiestä. Riskin mielestä kaverit oli hurrrjan kivoja! Illalla väsyn tullessa vähän kiukutti, kun ei malttanut antaa unen tulla. Täytyis vain sinkoilla suuntaan ja toiseen. Kasattiin iltalenkin jälkeen pikkukelpolle olkkarin nurkkaan häkki, ja uni tuli hyvin nopeasti. Antoi miun nukkua koko pitkän yön, vaikka saikin kulkea vapaana. Donia ei tuttuun tapaan uudet paikat mitenkään järkytä, tyyppi on kuin kotonaan.


Sunnuntaina ohjelmassa siis kelpomaista seuraa. Mukavaa seuraa, vähän kelpotouhuja ja hyvää ruokaa. Niistä on hyvä päivä tehty. Riskillä oli superkivaa, lenkillä 9 kelpietä ja pari vierailevaa tähteä. Riski luukutti pitkin metsää ihan innoissaan ja vaihtoi leikkikaveria lennosta. Tulee ainakin toimeen isossakin poppoossa. Doni osasi käyttäytyä isossa porukassa varsin siivosti, vähän uhkailin hihnakuurilla, jos ei käyttäytyminen luonnistuisi. Tepsi ilmeisesti. Sivuutti vain tyylikkäästi kahden kymppi vuotiaan pöhinät yhtään provosoitumatta, hyvä Don!

Osallistuttiin Donin kanssa pieniin olympialaisiin, jossa suoritettiin kimpassa agilitykeppejä, hyppyjä ja houkutusten highway. Doni sai myös esitellä vähän rally-toko liikkeitä ja opastettiin vähän muita. Lopuksi ruoat nassuun ja auton nokka kotia kohti, oli varsin väsynyttä matkaseuraa tarjolla.

Kuva, jonka Veera (@zergggiew) julkaisi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti