lauantai 12. syyskuuta 2015

Sinä hymyilet kauniimmin kuin aiemmin


Ollaan pikkuhiljaa palailemassa elävien kirjoihin, treeneihin ja edelleen opetellaan elämään toisenlaista arkea. Edelleenkin pakko hehkuttaa Riskin helppoutta. Se lenkkeilee vaivatta liikenteen seassa eikä hötkyile turhia. Oon pikkuhiljaa uskaltanut laskea sitä irti jo jonkinverran tässä meidänkin huudeilla kun oon vähän ensin tutkaillu paikkoja missä ei paljoa porukkaa liiku. Kertaakaan ei olla vastusteltu luoksetulokutsua vaan tullaan vauhdilla syömään namit, vastaantulijoista huolimatta. Tosin *kopkop* vielähän tässä ehtii. ;) Ollaan käyty kyllä paristi metsälenkkeilemässäkin. Tiistaina kurvattiin Ellan ja Elvin kanssa lenkkeilemään ja torstaina lisättiin comboon myös Hanna ja Luka. Kiitoksia seurasta!


Riskin mielestä kesä ei ole vielä ohi, joten jätkä päätti perjantaina käydä lenkin ohessa lopettamassa uimakauden pienellä uimapyrähdyksellä. Riski menee itsekseen yleensä ensin kahlailemaan ja siitä käy uimassa pienen lenkin. :D Sallittakoon vielä tämän kerran, seuraavaa kertaa kelpie saa odotella mieluusti kevääseen. Toinen kuva tämän päivän maisemista. Erehdyttiin Riskin kanssa mukavuusalueen ulkopuolelle ja käytiin koipieläimen kanssa häikäisemässä Muuramen pentunäyttelyssä. Tuomarisetänä(Attila Czegledi) toiminutta herraa, ei kauheasti naurattanut kun ei löytänytkään kelpien jalkovälistä kaikkea tarvittavaa, mutta sai saneltua kuitenkin muutaman lauseen:
"Hyvä koko. Puutteellinen massa. Hyvä päänmuoto. Kääntää eturaajoja ulos. Keskiverto rintakehä. Punertavat merkit päässä ja jaloissa. Vain 1 kives."
Kiitokset Jessicalle kuvasta! 
Omasta mielestä tietysti maailman kaunein. Ei paljoa näyttelytouhutkaan ahdistaneet ja Riski esiintyi kuin vanha kehäkettu. Seisoi ja ravasi kauniisti, vaikkei tuomari malttanutkaan kelpien kaunista liikettä ihailla. 


Tässä Riski esittelee teille varsin asiallista treenikenttäänsä ja reikäpalloaan! Ollaan vähän treenijuttujakin keretty ihmettelemään. Treenattiin molempia kaverilenkkejä ennen ja paristi ollaan keritty kahdestaankin käydä kentällä, tosin pelkästään leikkimässä. Ollaan painotettu lähinnä ruutua, kiertoa, luoksetuloa ja paikkiksia. Ruutua tehty pari kertaa. Tiistaina tehtiin Ellan korkeammilla merkeillä ja nää oli selkeesti vähän hankalat. Ensin juos pari kertaa ohi ties minne oli suuntaamassa (namilätkä valmiina ruudussa) jonka jälkeen näytettiin namit ja pari toistoa juoksi kyllä ihan hyvin ruutuun, mutta kiersi molemmilla vasemman etumerkin? Kuvitteli varmaan tekevänsä kiertoa ja ihmetteli että mitä nää ruoat täällä tekee. Torstain treenissä "omilla" painavilla tötsillä kaikki toistot hurjan hyviä!
Kierrossa alkaa olla jo varmuutta ainakin jättitötsällä tehdessä! Lähtee jo ainakin 15metristä kiertämään ilman vartaloapua. Ja hyvällä vauhdilla! Nyt vaan pitäis useammin tehdä myös pienemmillä.
Luoksetuloa ollaan tehty kun oon saanu apparin pitämään kiinni. En halua tähän yhdistää odottamista vielä. Apparikaan ei mitenkään hetsaa, pitää vain kiinni. Kovaa vauhtia luukuttaa ja viime treenissä tuli sivulle pelkällä pienellä käsiavulla.
Paikkiksissa ollaan saatu paljon hyviä toistoja sekä ulkona että sisällä. Sisällä tekee jo useampaa minuuttia, lonkalle ei ole edes yrittänyt kuin ehkä paristi, josta oon aina korjannut suoraan. Istuminen on tosi nättiä eikä tietoakaan mistään tassujen heilutteluista. Torstaina teki rivissä ihan isojen koirien paikkaistumista Elvin ja Lukan vieressä. Istua tapitti nätisti, varmaan 1,5minuutin tienoilla kesto ja kävin pari kertaa palkkaamassa.
Leikkimistä ollaan käyty yksin tekemässä kentällä. Ollaan siis vain leikitty. Varmaan 10 minuuttia molemmilla kerroilla. Päätin nyt opetella leikkimään KUNNOLLA Riskin kanssa. Riskihän taistelee lelusta hyvin ja hakee leluja ja palloja mielellään. Mutta sen ihminen ei osaa leikkiä sen kanssa. Niih. Tänään pentu oli niin upea. Sain sen pomppimaan miuta vasten (ts. ilmaan naaman tasolle) lelu suussa muristen. Ai että. Pentu. <3
Seuraaminen on vähän mietintätauolla. Sivulletulot ovat hyviä ja ollaan tehty sivulla namista luopumista ja imutuksessa nostettu kättä ylöspäin. Nyt uudenlainen ongelma havaittu, Riski yrittää tarjota luopumista myös imuttaessa. Joten vaatii ehkä uudenlaisia tekniikoita testiin. Toistaiseksi ollaan vielä ajatustyön parissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti