perjantai 28. elokuuta 2015

Päivityksiä potilastuvalta


Sairaslomalta toiselle. Siinä suurimmat uutiset. Riski parantunut hampaanpoistosta hyvin, missään vaiheessa ei ole aristellut suuta ja antanut katsella ihan nätisti. Pieni rupi on vielä tuossa ikinen sivussa, mutta hampaan kohdalta reikä on jo kadonnut. Tehtiin jo pieniä namitottiksia, lähinnä ollaan paneudettu etujalkojen laittamiseen alustalle. Ja tarkoitus olisi että ne jalat kestäisivät vielä paikoillaan eikä alustalle tarvitsisi singota 10cm matkasta raketin lailla eikä myöskään kauhoa sitä lätkää toiselle puolelle huonetta. Etujalkakaukot, here we come. :D ALO-AVO kaukot tulee tekemään ihan tavallisesti, etujalkatekniikkaa hiotaan sitten vasta ylempiä varten.
Tiistaina Riski sai rallitella pientä agiliitelyjuttua Donin treenien jälkeen ja ai että. Mainio pikkumies! Lukee hurjan hyvin vartalonliikettä ja malttaa tehdä kierrot/"hypyt" loppuun saakka vaikka onkin käynyt vasta muutamasti. 
Keskiviikkonakin touhuttiin, aamulenkillä esineruudussa juoksentelut molemmille. Alue n 20x50m. Donilla kaksi esinettä takakulmien tuntumassa. Kaksi suoraa pistoa ja molemmat esineet miulla. Hieno kelps! Riski sai juosta n. 40 metristä villasormikkaan niin että näki viennin. Tulin mutkitellen pois. Tää olikin vaikea! En edes tajunnut että esine oli n 5m vähän tiheämmän metsän puolella. Ensimmäisellä juoksi aukeamman loppuun ilmeellä "EI OLLU" ja palasi samantien takaisin. Otin itse pari metriä ruudun sisään ja uusi lähetys. Taas upposi hyvää vauhtia rajalle, kääntyi katsomaan miuta ja sitten rupesivat aivot ja nenä raksuttamaan. Heti kun tajusi ottaa nenän mukaan niin hyvin löytyi ja palautui kokonaan pois metsästä. 

Mutta siis niihin toisiin potilasuutisiin. Eilen oltiin Mirkan kanssa treenaamassa ja mietittiin että Riski on hiukan vaisu, ei ihan oma itsensä. Eikä mikään ihme. Kotiin tullessa ihan normi ja reilun tunnin päästä kun mentiin ulos niin pikkukelpiellä maha ihan sekaisin. Ripuloi jo koko eilisen päivän, iltaa kohti rauhoittui mutta yöllä herätti kahdesti ulos. Tänään ulos tullut lähinnä ihan vesiripulia. Kävin töistä tullessa hakemassa viikonlopun eväiksi canicur satsin, piimää ja riisiä. Josko näillä päästäis viikonlopun yli ja saataisiin maha rauhoittumaan. Ei mitään tietoa mistä tuollein ärtynyt, lihaa syönyt ihan normimääriä ruoan seassa eikä luitakaan ole saanut nyt hampaan vuoksi. 


Donin kanssa ollaan treenattu reippaasti. Pääpainotus edelleen uusissa jutuissa. Kiertohärdellin kaikki palaset, ruudun eteenlähetys ja paikkaistumisessa muiden "maahan" käskyt. Kierrolla ollaan vahvisteltu nyt vaan sitä kiertoa. nopeempaa ja hitaampaa palkkaa ja enemmän ja vähemmän tilpehöörejä. Tehnyt ihan hyvällä onnistumisprosentilla. Saatiin tiistaina myös koko liike kerran purkkiin kokonaisena! Eteenmenoa pitää tehdä valmiilla palkalla/targetilla että lähtis suoraan. Nyt rupee kääntymään sivusilmällä vilkuilemaan milloin heitän pallon ja samalla juoksee ihan vinoon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti