maanantai 31. elokuuta 2015

It is the only thing that makes us feel alive


Auto on pakattu ja huomenna pakataan enää ihminen ja koira kyytiin ja käydään koukkaamassa Ella ja Elvi samaan kyytiin. Ja suunnataan auton nokka kohti Jyväskylää. Hurjaa.
Riskin mahan tilanteen kanssa ollaan menossa (toivottavasti) vihdoin parempaan päin. Viikonlopun sai ravata tasaiseen tahtiin pihalla ëikä maha osoittanut rauhoittumisen merkkejä canicur-kuurista huolimatta. Saatiin tutulta pois syötettäväksi Enteromicro tabletteja, ja tiedä sitten onko näiden vai muun syytä, mutta maha osoittaa vihdoin rauhoittumisen merkkejä. Olin jo varaamassa tälle päivälle eläinlääkäriä kun pentu vaan ripuloi. Koko ajan se on ollut pirteä ja juonut hyvin, joten en ole turhaan lähtenyt päivystykseen kiikuttamaan. Toivottavasti selvittiin tällä.


Ylläolevat kuvat kertovatkin Donin viikonlopun kuulumiset. Opeteltiin, tai lähinnä muistuteltiin, mieleen oikealla puolella seuruuta ja käytiin rally-tokon möllikisoissa. Harmittaa vähän ettei tullut kesälle katsottua enempää kisoja tämän lajin suhteen. Tosin työt toimivat kovin rajoittavana tekijänä. Mutta kuitenkin. Ihan kovin hillitty Doni ei osannut olla. :D Sai chillailla odotusajat miun kanssa kun en jaksanut kuskata autoon ja lähinnä vain makoili. Päätin että mennään tekemään sekä avon että voittajan rata. 
Avoin oli ensin. Voihan kelpien aktivoituneet äänihuulet. "VÄYÄÄYYMUURRRÄRR" Niin että Donilta terkkuja. Etenkin heti toisena ollut "Koira eteen, askeleet (1, 2 ja 3) taaksepäin" aiheutti heti varsin suurta kommentointia enkä oikein voinut pidätellä naurua kun jokaisella askeleella kelpie öniseemurisee ja koittaa tunkea vain lähemmäs. Tästä saatiin -1 KONTR, ääntelystä tai ehkä vino viimeinen eteentulo? Pyörähdys ei myöskään toiminut kun ei vain malta. Lähtee pyöreähtämään mutta luovuttaa puolessa välissä pomppua ja palaa takaisin sivulle. Tältä kyltiltä kaksi kertaa -3 uusimisesta ja toinen houkutuksen lelun haistelusta, oli sopivasti linjalla, kun Doni tekee hyrrät pomppaamalla. Mokattiin kuitenkin toinen yritys, ja vedin koiran liioitelluilla avuilla ympäri eli kaupan päälle vielä -10. Yhteensä pisteitä kuitenkin 83p ja avoimen luokan voitto (okei, meillä ei ollut lainkaan vastustajia). Hyvin Doni teki kaikki osat, jatkuva kommentointi ärsytti vain suuresti hihnan toista päätä. 
Voittajan rataa ennen yritin kertoa kelpielle, ettei joka asiaan tarvi kommentoida ja vastalause oli luokkaa "JOOJOMUURRRJOOKYLMÄÄRRRTIIÄN" Niin. Tällä radalla oli jopa toinen koirakko meidän lisäksi. Ollaan tehty oikealla seuruuta ihan minimaalisen vähän ja koitinkin pitää mielessä että saan auttaa koiraa ja pitää kättä nyrkissä vaikka kelpsin naaman edessä. Mitään eirtyisen vaikeaa radalla ei ollut. 2x täyskäännös vähän levähti, mutta tehtiin tätä ensimmäistä kertaa vasta juuri ennen kehää joten hyväksytään. :D Ensimmäinen puolenvaihto oli "Molemmat täyskäännös vasempaan" ja tää oli huippuhieno, jes! Oikealta-vasemmalle vaihto jalkojen välistä ja tämäkin varsin siisti. Voittajan rata kokonaisuudessaan paljon hillitympi, vaikka pari kommenttia tuli niin työskenteli hyvin ja hiljaisemmin kuin ensimmäisellä. Käytösruudussa 2min istuminen edessä, ei mitään ongelmaa, vaikkakin kelpie näytti kovin masentuneelta istuen pää alhaalla korvat lerputtaen. 
Pari -1 keräiltiin kasaan, mutta ilman suurempia virheitä 97p ja voittajaluokan voitto ja tyytyväinen omistaja. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti