torstai 20. elokuuta 2015

I don't want it, I gotta, gotta have it

When I can't find the word I just go 
I don't like it, no, I love it


Niin ne hommat vaan toimii ja työ tuottaa tulosta. Kolmosluokkalainen Doni <3 Alkuaikoina en olis voinut kuvitellakaan että tuo joka suuntaan sinkoileva ja räjähtelevä kelpie tyyppi nousisi nolla voitolla sinne IsojenKoirien luokkaan. Videokin yllättävän sujuvaa menoa. Kiitos Doni, oot huippu. Iloisuuksista toisiin, ja myös vähän huonompiin kuulumisiin. Lauantaina kurvailtiin agilitykisoista Jyväskylään jossa vietettiin kaupunkilaiselämää tiistaihin saakka. Molemmat pojat olivat matkassa ja saa kyllä olla ylpeä kummastakin. Kerrostalossa käyttäydyttiin varsin mallikkaasti. Riskiä piti pari kertaa huomauttaa ettei täällä komennettaisikaan Donia haukkumalla, mutta kummallakaan ei ollut mitään kommentoitavaa rapun ääniin. Nukuttiin vain tyytyväisinä. Lauantaina Riskiä vähän kummastutti väenpaljous ja ohisinkoilevat pyöräilijät sekä rullaluistelijat, mutta vähitellen taisi tajuta selviävänsä helpommalla jos antaa niiden olla ihan rauhassa. 

Tokoiltukin ollaan! Alla jopa pienet videokoosteet molempien menosta. Riski teki maanantaina iltalenkin ohessa Jyväskylän satamassa ihan hurrrjan hienoja seuruun liikkeelle lähtöjä ilman imutusta. Ihminen oli kovin ylpeä pienestä. Doni on kehittänyt noin miljoona ongelmaa uuteen EVLn kiertohärdelliin. Ja viimeisimmässä treeneissä ei ole edes ollut käytössä kuin pelkät kapulat ja tötsä. Huhheijaa. Välillä voisin haluta ettei koirani ajattelisi omilla aivoillaan vaan tekisi mitä pyydetään. Toinen kooste omistettu kokonaan Donin härdelli-variaatioille. 

Sitten huonompiin uutisiin. Riski kävi tänään hammaslääkärissä. Ei suostunut luopumaan useista pyynnöistä huolimatta vasemman puoleisesta yläkulmuristaan ja päätti molempi parempi. Kelpien suussa kasvoi siis "kauniit" tuplakulmurit. Melkein pari viikkoa oon nyt tilannetta seuraillut ja mitään ei kotikonsteilla saatu aikaan. Otettiin suunta siis lääkärille ja nyt jaloissa vetelee sikeitä vähän pöllähtänyt pikkukelpie. Toivottavasti paranee pikaiseen... 5 kommenttia:

 1. Heips! Saako sinun blogisi linkittää facebookin Koirabloggaajat-ryhmään? https://www.facebook.com/groups/132393770437064/?fref=ts

  VastaaPoista
 2. Ihana koipieläin tuo Riski :) Ja kivasti tekee myös.

  Näyttää niin tutulta tuo Donin uusi evl:n kierto-ohjattu liike. Siinä on saanut jo harmaita hiuksia, kun niin monessa palaa pitäisi opettaa.

  Ja onnea kolmosiin noususta! Hienot kepit! Tuomari käveli keppien päälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierto-ohjatussa vähän muotia ehkä on, että näyttää käsimerkki vastakkaisella kädellä. Kannattaa kokeilla. Ideana, että erottaa perus ohjatusta. Ja muistaa tehdä myös, että hakee kapuloista vasemman, ei aina sitä edessä olevaa. Kahdella videolla näytti olevan oikea.

   Poista
  2. Kiitos! :) Tota ristikkäistä kokeiltiin, mutta ongelmana vielä selkeämmin "teke ennen kuin ajettelee" eli Doni ei tarvitse kuin sen sormen heilautuksen luvaksi eikä jää sen enempää ihmettelemään että mitä sillä kädellä ajattelin tehdä. Oikea on itseasiassa hiukan vaikeampi vielä ja ollaan aika tasaisesti tehty, osunut oikeat aina vaan videolle.

   Poista