tiistai 28. huhtikuuta 2015

Rallyillen


Blogin äärellä taas. Viime päivinä ollaankin keretty duunailla jo vaikka mitä. Lauantaina Ella koukkasi meidät kyytiinsä matkalla mätsäriin. Riski pääsi ihmettelemään maailman menoa, ja vieläpä ilman Donin tukea. Pentu oli taas hurjan reipas, eikä mikään jänskättänyt. Leikkii myös häiriössä hyvin ja ahnehan se on myös ;) Riski ottaa myös hyvin kontaktia ihmiseen ja tulee hyvin mukana.

Sunnuntaina sadepäivän aktiviteetiksi suunnattiin metsään. Riski sai samalla nenäillä ensimmäisen makkarajälkensä. Pituutta ehkä 40m ja yksi 90 asteen kulma otettiin myös heti mukaan. Ruokaa vaihdellen jokaisella-joka toisella askeleella. Alussa mietittiin hetki että mitä ihmettä hänen täytyis tehdä, mutta jutun juonen keksittyä imuroi tehokkaasti jäljen loppuun. Parit nakit jäivät matkalle joten Doni sai käydä imuroimassa puhtaaksi. Olipa iloinen Doi :D Tallailin Donille myös esineruudun. n 20x50m ja kaksi esinettä takana. Ihan superhyvä! Kaksi ihan suoraa lähetystä ja kaksi esinettä. Riski juoksi myös hakemaan apparin viemän lelun ehkä 15 metrin päästä.


Maanantaina pennun vapaapäivä ja käytiin viettämässä Donin kanssa "laatu-aikaa" kurvailemalla Muurameen rally-toko kokeeseen. Ajomatkaa ihan riittävästi, ottaen huomioon että suoritukseen kuluu aikaa ehkä minuutti, ja sekin hihnassa. :D Asiaan kumminkin. Doni oli tyylinsä mukaan jälleen erinomainen. Ainoat mokia olivat molempien eteentulojen haukahdukset (prkl!) ja 270 astetta vasempaan oli tuomarin silmään painanut. Omasta mielestä koko rata tuntui mukavan sujuvalta, tosin epävarmuus kylttien kanssa tuntuu, kun kokoajan takaraivossa on ajatus "meniköhän tää näin?". Donille lopputulokseksi kumminkin 97/100p, eli toinen hyväksytty tulos! Videosta kiitokset Ellalle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti