sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Sun was shinin', I'm positive

Otsikko viittaa lähinnä tähän päivään. Muuten aurinko on pysytellyt aika piilossa, samoin treenit. Kevät voisitko palata takaisin? Ollaan käyty kumminkin jotain tekemässä. Ja pieni, Doniin liittymätön, "projekti" työn alla. Hyviä uutisia toivottavasti piakkoin kuulumassa. 
Tiistaina käytiin agiliitelemässä ryhmätreeni vuorolla. Tehtiin kivaa, Linnojen treeneistä jäänyttä ratapohjaa ja kelpsie sai luukutella menemään.  Tehtiin ympyröityjä numeroita. 


Ekalla puhtaasti läpi! Tosin pieniä kauneusvirheitä. 2-4 ja 6-8 väleissä luukutti aika pitkällä kaarella Ja 9-12 välin jouduin tekemään takaaleikkauksilla kun en saanut tehtyä kunnon vekkiä ennen 9 hyppyä. 14-17 väliin valssi+ vastakäännös ja ai että, toimi tosi näppärästi! Uusi kierros pienillä fiksauksilla ja Donihan tykittää ihan huippuhyvin! Tosin kaasun kiinni hirttämisen ja liian vähäisen jarrun johdosta luukutti 15 hpyltä omalle kiertoradalleen. Saatiin kuitenkin toisella yrittämällä taas pelittämään. 9 vekkikin onnistui paremmin eikä tarvinnut kikkailla takaaleikkauksien kanssa. 

Lauantaina käytiin keskenään hallilla tekemässä laatikoita. Tehtiin ensin 4-9 väliä. Ai että se on mainioin! Tykittää ja kääntyy just sinne minne täytyy. Lisää haastetta peliin saatiin ottamalla vauhtia jo 2 esteeltä. Ei ollutkaan enää niin helppoa. Ajautui pari kertaa jarrusta huolimatta 5 väärälle puolelle jos yhtään liikuin eteenpäin. Pari kertaa palkkasin suoraan käteen vauhdista, jonka jälkeen saatiin pelittämään. 
Tauon jälkeen katseltiiin loppupätkää. Heitin 9 hypylle takaa yläkautta ja siihen päällejuoksu. 10 vekki+jaakotus ja teki todella tarkasti! 12 hypylle viski joka toimi myös yllättävän hyvin. Tehtiin kerran vielä vähän sujuvammin ja loppuun koko pätkä 2-13 puhtaana, ja nättinä läpi. Hyvä jätkä! 


Torstaina hallilla tokoilemassa mukavalla poppoolla. Donilla oli kierrokset vähän liiankin katossa. Tehtiin perusasento treeniä lelu vasemmassa kädessä, että saisin kelpien vähän keskittymään, ja löytyihän sieltä aivot. Tehtiin myös viime kokeen ongelmaksi muodostunutta maahanmenoa jos merkki lukittuna(viime kokeen luoksetulon aloitus). Liikkurointi lisäsi vielä hötkyilyä ja eka kerralla ponkaisi eteenpäin "maahan" -käskyllä. Yritettiimpä siis paristi uudelleen. Vinoon se menee juu, mutta nyt sain koiran suoraan maahan. Kokeiltiin myös miten reagoi jos käsken maasta seuraamaan. Ääni tuli (kiroilua, miksenvoimennämerkille), mutta kykeni tulemaan ihan ok seuraamiseen. Näitä pitäis tehdä lisää! Tuskailtiin myös kiertämisen hajoamista. Donin kierrä on ollut tosi hyvä, viime aikoihin asti. Nyt se jää tolpan/siivekkeen taakse sahaamaan? Koitti myös kaaataa tolppana ollutta muurin tolppaa ja saikin sen pomppaamalla pari kertaa nurin kovan paukkeen saattelemana. Ja koira vaan tuijottaa häntä heiluen "ENKÖ OLLUT PÄTEVÄ, KATOKATO!!!". Oli jälleen naurussa pitelemistä. Alan ymmärtää miksi kelpien kanssa treenaaminen vaatii loputonta huumorintajua. Lähti myös bongailemaan oikealla olevia merkkejä. Sain pari kertaa onnistuneesti palkattua 270 asteen käännöksestä vasemalle. Ja päädyttiin pohtimisen jälkeen toteamaan, että oon liikaa palkannut/vapauttanut sitä jo heti kun on kiertämässä. Nyt kun ei saa kehua/vapautusta niin jää tolpalle hengailemaan. Pitää siis lisätä vaan pelkkää luoksetulo treeniä kiertoon. Näillä mennään.
Loppuun yhdessä lyhyt istuminen ja kaksi lyhyttä makuuta. Lähinnä vaan jätöt ja paluut, Doni teki hyvin ja maahanmenot/sivulletulot oli tosi nättejä. 

1 kommentti:

  1. Hahaha, loputonta huumorintajua olen itsekin huomannut kelpien kanssa tarvitsevan :D On ne semmosia..

    VastaaPoista