lauantai 22. marraskuuta 2014

Wicked wicked wonderland


Silloin onnistuu varmasti, kun ei olisi niin välttämätöntä. Donille Mikkelin kokeesta kauneusvirheillä varustettu EVL1, 273,5 pisteellä ja luokkavoitolla! :)

Taisteltiin siis ihan ykköstulos kasaan. Pieniä kauneusvirheitä sattui ja perusongelmat kulkee mukana. Nyt kelpie jää ansaitulle tokotauolle, sen kestoa ei tosi ole määritelty, mutta koitetaan nyt ainakin olla pari viikkoa hampaita kiristelemättä. Matkatovereina meillä oli Ella & Elvi, kisat oikein hyvin ajoissa, joten säästyttiin ärsyttäviltä odotuksilta. Tuomarina Tommi Varis, koirakoita 5 ja liikkeet tehtiin normaalissa järjestyksessä. Kiitokset videoista Ellalle, kuvat tokonuorten viikonlopulta, niistä kiitokset Birgitta Kaikkoselle. Nyt tietää mitä sitten ruvetaan hinkkaamaan. Kaukot halusivat mitä ilmeisemin eri videolle, joten ovat nyt sitten erikseen.


Paikkaistuminen 9,5 
Oli kuulemma kenottanut karvan verran piiloon päin...
Paikkamakuu 8 
Kaksoiskäsky sivulle

Seuraaminen 7,5
....Voi kelpkelp. Pari ääntä, taakse päin asekeleissa kiersi miut ja viimeisellä suoralla ihan omissa maailmoissa. Käännöksissä ylityöskentelee. 
Zeta 9
Jes! 
Luoksetulo 9
Himmas vähän, mutta stopit melko hyvät. Eteen törmäs. 
Ruutu 9 
Seuraamiseen tullessa vähän liikaa vauhtia ja valahtaa pitkäksi 

Ohjattu 8 
Tuomari kommentoi voimakkaita käsiapuja palautuksessa, mutta oon nyt muutamaan otteeseen kattonu videolta enkä huomaa mitään! No ehkä jotain heiluin. Koira teki hyvin!
Metsku 10 
Tunnistusnouto 8,5
Doni juoksee kasalle kunnon ninja -loikalla ja potkaisi just tietty sen oman pois kasasta, oli kuitenkin pätevä ja löysi. 
Kaukot 7 
liikkuuuuu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti