maanantai 10. helmikuuta 2014

They should have seen it in your eyes

Treeniätreeniä. Pitikin mennä viime hetkillä mennä laittamaan ilmot Varkauden kokeeseen, "ei me mahduta varmaan kuitenkaan" ja miten kävikään... Ensi sunnuntaina kisataan siis varkaudessa. Nyt on pitänyt siis reipastua treenaamisessa. Pakkasten lauhduttua ollaan kyllä päästy tekemään paljon muutakin. Pakko kiittää vielä kaikkia, jotka ovat vaikuttaneet sivupalkin lukuihin, meillä on jo 119 seuraajaa! Wow! Doni kiittää ja kumartaa.  Kuvista isot kiitokset jälleen Miira!Keskiviikkona parin viikon tauon jälkeen ryhmätreeneissä agia. Tällä kertaa koutsi olikin päättänyt että kaikki treenaa hiljaa. Lähtökäskyn saa antaa, mutta muuten ihan shhh.... Jaahas. Kuulosti vähän kauhistuttavalle, mutta eikös Doni kulkenutkin paaaljon paremmin. Huomasi, että koira oikeesti kattoo miuta ja reagoi ohjauksiin ihan paljon paremmin. Kannattanee siis olla vähän hiljempaa tulevaisuudessakin? Ei nyt ihan hiljaa, mutta "turhat" käskyt voisi hyvin jättää huutelematta. Kyllä se koira hypätä osaa ilman käskyäkin, kunhan vain se sinne ohjataan. Tehtiin paria eri radan pätkää, joista kumpikaan ei ollut mistään helpoimmasta päästä. Ongelmia muodostui kuitenkin ainoastaan miun liian aikaisin tulleista jarrutuksista ja pitkästä putkeen viennistä. On vaan tottunut huutamaan koiralle "putkeenputkeen" ja sinnehän se sinkoaa, mutta toisin käy kun joutuukin olemaan hiljaa ja oikeasti ohjaamaan koiran sinne putkeen eikä jää vain puoleen väliin seisoskelemaan.Torstaina lyhyt päivä mahdollisti metsälenkin valoisassa, ja tehtiin vähän esineruutuakin pitkästä aikaa! Tehtiin kaistaletta, about 20m x 50m. Ajatuksena tehdä vain yhdellä esineellä suoria pistoja. Aika hyvin onnistui, vein esineet aina niin, että Doni näki viennin. Viimeisellä (videolla) vein esineen niin että Doni ei nähnyt vientiä, etsii silti miun mielestä hyvin! Kokeneemmat saa antaa palautetta, ollaan aika noviiseita näissä hommista ja vedetään vähän fiilispohjalta


Tokoja duunailtu perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tehokasta, eikö. Tänään tarkoitus tehdä tunnaria ja stoppeja, huomenna herra kelpien vapaapäivä. Perjantain tokot tehtiin yksikseen koulun pihalla. Ohjelmassa ruutua, seuraamista, paikallaolot ja zeta kokonaisena. Aloitettiin paikallaoloilla. Ensin makuu, hyvä ja rauhallinen. Ensimmäisellä käskyllä maahan, sivulletulo edelleen vaikeampi. Ei nouse välttämättä ekalla ja toisellakin hilautuu vain puoleen väliin. Huoh. Pitäisi keksiä "jotain". Vielä kun tietäisi mitä se jotain on. Helpommaksi asiaa ei tee se, että ongelma näkyy vain pitempien paikallaolojen jälkeen, eli parista minuutista ylöspäin.. Istuminen hyvä, ei mitään ongelmia.
Jatkettiin seuruu pätkillä, hyvää ja tarkkaa. Oli juuri sopivassa vireessä, oli reipas, mutta ei äännellyt eikä hakannut päällä reiteen. Merkkiä seuraavaksi ohjelmistossa. Merkillä jää vinoon. Oon koittanut saada suoraan, mutta ilmeisesti aivot ei vaan toimi. Pari onnistunutta saatiin kumminkin. Välissä tehtiin kokonainen zeta lisättynä pienellä loppuseuruulla, ettei jumittaisi pa'ssa. Järjestys s-m-i. No problemos. Hyvin toimii. Zetan jälkeen vielä ruutuun lähetys. Meni aika takalaitaan, oli kuitenkin sisällä. Parempi noin, kuin että jää etulaitaan.


Lauantaina tokotreeniä agihallin pihassa kelpieporukalla, väritettynä yhdellä colliella. Donille alkuun kontaktitreenejä. Vähän oli taas omissa maailmoissaan ja oli vaikeaaaa t. Doni. Hyvin tsemppasi kuitenkin huomautusten jälkeen. Näitten jälkeen leikkiä ja pienelle tauolle. Tauon jälkeen kaukojen tuskailuja ja pieniä seuruupätkiä. Kaukot aiheuttaa ahdistusta miun pään sisällä. s-m ei toimi edelleenkään matkan pidentyessä. Läheltä tekee tosi hyvin, 5metrissä menee suunnilleen raja jonka jälkeen tekniikka katoaa ja tekee vain ns tiputtamalla jalat alta - tulee eteenpäin. Hinkkailin tekniikkaa läheltä ja saatiin hiukan yli viidestä metristä onnistuneita vaihtoja. Seuruu pätkissä pientä ääntä, reagoi kuitenkin kieltoihin ja osasi olla hiljaakin. Muuten teki hyvää. Suunnattiin treenin jälkeen vielä 2 tunnin jäälenkille Stefin ja Rio -sheltin kanssa.

Sunnuntaina pikaisella varoitusajalla omalla kylällä tokoa Emman ja Nitan ja Miisan ja Marin kanssa. Kelpie oli asenteella JEEEJEE KAVEREITA ja vaati aikansa osatakseen käyttäytyä. Aloitettiin paikallaoloilla. Istuminen ensin. Pää pyöri kuin milläkin pöllöllä, mutta kesti kuitenkin ihan ok hyvin. Paikkamakuussa oli tyttöjen keskellä, heti jätettäessä rupes heiluttamaan Marille häntäänsä ja piippaamaan. Kävin kieltämässä kunnolla ja laitoin uudelleen makaamaan. Nyt kesti ihan hyvin, mutta oli rauhaton.
Paikallaolojen jälkeen tauolle ja tauon jälkeen mitäpä muutakaan kuin seuruuta ja zetan erotteluja. Seuruu tosi hyvää ja hiljaista. Zetan asennotkin onnistuivat. Näitten jälkeen taas tauolle. Viimeisessä setissä liikkuroitu tunnari ja yksi ruutuun lähetys. Tunnari hyvä, lukuunottamatta sitä että tiputti kapulan(vahingossa?) matkalla, poimi kuitenkin ilman lisäkäskyä itse ja toi sivulle. Ruutuunlähetys hyvä. Treenien jälkeen pääsi vielä Nitan kanssa jäälle juoksemaan.

2 kommenttia:

  1. Kuolin Donin värisilmille videolla :D ja sen pitää selkeesti tulla Elvin vieree paikkamakuusee, ei takuulla uskalla piippailla tai joku muukin kun Veera komentaa ja viel tulisemmin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo niin ilmeisesti täytyy :D Ja salama on pop!

      Poista