sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Aktiiviloman aloitus

Hiihtoloma. Onneksi. Oli jo aikakin. Tosin lumen määrä ei päätä huimaa, joten varmaan hiihtäjät eivät arkeamme pääse häiriköimään viemällä lenkkimestoja. Kuvia ei taas vaihteeksi ole. Ensi viikolla lupaan edes kerran kameraa ulkoiluttaa.

Lauantaina startattiin loma suuntaamalla epiksiin. Donin kanssa mentiin vaan lk rata, koska hakusessa onnistumisen kautta hyvä fiilis. Turhaa maksaa vaikeammasta radasta josta haettaisiin vain tuskaisia tunteita. :D Doni oli kumminkin ihan superhyvä! Itse vaihteeksi myöhässä ja _hidas_. Doni onneksi hoitaa hommat. Kepeillä jotain ihmeen aivotuksia, mutta muuten toimi hyvin. Kiitos Miira videoinnista!



Viime viikolla ei tehty kummempia. Kaikki tokokentiksi kelpaavat ovat sulaneetjäätyneetsulaneet tahdilla saavuttaneet kauniin peilijää pinnan joten ei - ei sitten treenata. Jotain sisäjuttuja ollaan tehty. Kaukojumppailuja ja temppuja. Ensi viikolla tarkoituksena tehdä ehkä vähän enemmän edes jotain. Kohta on onneksi jo tämän kevään valmennusviikonlopun aika. Tänään duunaili kumminkin reippaana poikana parit hakupistot(ilmaisutreeninä) metsälenkin yhteydessä ja oli oikein hyvät! Pari pientä taukoa molemmissa seteissä. Pääosin kuitenkin hyvää haukkua ja malttoi ilmaista siihen asti, että olen itse jo ihan vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti