tiistai 18. helmikuuta 2014

Make me feel this fire

Hiukkasen venyi tulospäivittely.. Halusin videot suoraan tähän postaukseen, ja niiden lataamisessa vähän kesti. Nyt kuitenkin vihdoin tulospäivittelyä Varkaudesta, jossa käytiin tokokokeilemassa sunnuntaina Nean ja Riinan kanssa.
EVLssä oli hirrrveesti porukkaa ja luokka alkoi vasta yhdeltä joten koko päivä oltiin reissussa. Tuomarina Riikka Pulliainen. Doni oli hyvällä fiiliksellä kehässä, niinkuin aina. Paikallaoloissa ahdisti lähtevät koirat, mutta pysyi kumminkin paikallaan. Muutaman nollan jälkeen pisteitä kertyi 227, EVL2-tulos ja sijoitus 6./11. Videot ja pisteet selvennyksineen alla. Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä(ohjatusta poikki) pisteet suoritus järjestyksessä ja videot myös kahdessa osassa.. Tyytyväinen saa olla, Huippudoni <3

Paikkamakuu 0 
Toisella käskyllä vasta alas, oli haistellut yli puolet ajasta, eikä noussut sivulle kaksoiskäskylläkään.... Positiivista tosin, että kesti kahden viereisen koiran lähtemisen.
Paikalla istuminen 10
Nyt kesti nenä ylhäällä ja muutenkin istui rauhallisesti. Vähän ahistuneella ilmeellä oli kun tulin piilosta. Taas lähti rivistä 1 koira. 

Kaukokäskyt 9
S-i vaihdossa tuli vähän eteenpäin. Muuten nätit vaihdot miusta! 
Tunnistusnouto 8
Pureee...
Hyppynouto 10
!! Vähän kalisutteli
Ohjattu 8
Pieni ääni merkillä, puree palauttaessa.

Ruutu 0 
Ruutu kadoksissa ja sinkoili merkkien välillä. 
Luoksetulo 8
Stoppi valuu ja eteen aika tiiviisti
Zeta 9
Liikuttelee tassuja istumisessa ja seisomisessa, aika minimaalista kyllä ainakin mitä videolta näkee. 
Seuraaminen 8
Pari ääntä..... Askeleet ihan kauheita. :D Fiilis kesti kuitenkin tositosi hyvin koko pitkän kaavion! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti