maanantai 4. huhtikuuta 2011

Aktiivisuutta ilmassa(ko?)

Vihdoin ollaan oikein oltu akttivisia ja miulla on kauhea into treenailla! Ilma tosin on kauhea joka hiukan latistaa mielialaa ja vie hiukan treenaamisen intoa, mutta ei tietenkään kokonaan! Ilmassahan on ollut siis sadetta, pilvisyyttä ja märkää, tietysti loskaa unohtamatta. Aurinko päivinä on ollu loistava lenkkeily sää ja käytiinkin yhtenä päivänä viime viikosta molempien apinoiden kanssa noin 10 kilometrin lenkillä rallittelemassa pitkin ties mitä mettäteitä ja lämmin oli <3
Ensiksi aksailuita, maanantaina oli Donin kanssa ryhmätreenit. Kakara teki tauon jälkeen hienosti ja vauhtia taas oli. Välillä meni hiukan roiskimiseksi mutta keskiarvona aivan loisto treenit ja fiilikset. Tehtiin aluksi keppien alotuksia, suoraan, avona ja suletulla kulmalla. Kuutta keppiä tehtiin, loistavalla vauhdilla ja yksi verkko oli ainoastaan poissa. Kertaakaan ei tullut välistä ja joka kerta haki ja kepitti loistavasti loppuun asti. Viimeisenä tehtiin vielä lähetystä kaukaa, yhden hypyn takaa, niin että jäin itse taakse. Oli taas loistava, hieno muksu! Tän päivän ratana tehtiin takaaleikkausta ja irtoamista ja muksu loisti edelleen, se kääntyy myös loistavasti pelkällä kropalla. Putkeen oli aika tiukka kulma ja ainoastaan ensimmäisellä juoksi ohi, ja tällä kertaa vika löytyikin sieltä hihnan toisesta päästä. Heti kun uskalsin kääntää kunnolla oli loistava ja putket löytyi!

Kallen kanssa  oli sitten torstaina treenit ja Kallellekkin oli parin viikon tauko kertynyt. Tällä viikolla miun miehet näytti mistä nää sählät on tehty, Koo oli aivan loistava. Vauhtia siltä ei oo koskaan puuttunut eikä siltä oo koskaan joutunut kyselemään mennäänkö vai ei joten tästä ei sen enempää :D Tehtiin 16 esteen rataa joka vedettiin 15. esteellä hylylle, Kallen mielestä putkeen PITI mennä samasta päästä kun viimeeksikin mentiin. Tää kohta otettiin uusiks ehkä 5 kertaa ja vaikka kuinka väänsin ja käänsin ei meinannut millään löytyä koiraa oikeaan päähän :D Kontaktit teki loistavasti ja putken markkeeraus ei tuottanut kertaakaan minkäänlaisia ongelmia. 16.04. ois sitten mikkelissä meidän virallisten korkkaus kahdella agilityradalla, kääks! No sitä ennen muistetaan tehä paljon aan alastuloja ja keinuja suoraan putkesta ja suorassa linjassa niin ja tietenkin keppeihin haetaan vauhtia ja loppuun varmuutta ettei lopeta kesken.
torstain rata. 

Ja sitten tokoiluista pientä päivittelyjä, alkuviikosta treenailtiin pihakujalla taasen, luoksetuloja, ruutua ja noutoa. 
Luoksetulot on ensinnäkin parantunut ihan huimasti! Enää ei juokse päin vaikka tehtäisiin kuinka pitkästä matkasta ja kestää istumassa eikä nyi vaikka hyppisin, pomppisin, tai muuten vaan sohisin kädellä. Tässä ollaan siis nyt parin kuukauden aikana, kun oon jotain asialle alkanut tekemään, edistytty hurjasti. Ruudut ja noudotkin loisti vaikka prinsessa ei voinut juosta ensimmäisellä ruutuun suoraan vaan sen piti hypätä vesi lammikon yli. huoh :D Mutta joo, siis ruutuun juoksi joka kerta täysiä keskelle ja pysähtyi, paitsi ensimmäisellä kerralla. Kelpie luuli ensin että tässä taisi olla kyse siitä että ruutuun juostaan täysiä, ja pysäytys käskyistä huolimatta vedetään täysiä oikeanpuoleiselle takatolpalle ja täydestä vauhdista tönästään se tassulla nuri, ei voinut taas kun nauraa! Noudot toimi hyvin kuitenkin!
Lauantaina käytiin keskustassa, torilla treenaamassa Ellan & Elvin kanssa. Tehtiin luoksetuloja, seuraamiset ja liikkestä maahan. Doni alussa keskitty hyvin eikä repinyt Elvin perään mutta lopussa taas keskittyminen palasi. 2 kommenttia:

  1. tykkään tos vipos kuvas donin ilmeestä :D::D

    VastaaPoista
  2. No ne on joka kuvassa just, eikä melkein, kohillaan :DD! Miun mies on malli <3

    VastaaPoista