sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ei menny ihan niinkuin elokuvissa.

...mutta ainakin vähän sinne päin.Kevätkin tulee ja mittari näytti +14 astetta kun kurvailtiin mikkelistä kotiin päin ja aurinko paistoi. Tästä tykkään! Ai niin, mitäkö me Mikkelissä? Joo, käytiin Kallen kanssa näyttämässä mikkeliläisille millanen agiliitäjä Kalle on, ja no juu, kyllä me ainakin yks tulos saatiin ja hyvät fiilikset!
Ekalta agiradalta eli A-radalta hankittiin siis komeesti 10 taskuun, hyvä alotus kuitenkin kun hylkykin ois ollu mahollinen. No ja joo, tietenkin eka virhe tehtiin eka hypyllä, Kalle tuli laiskasti(tai no, laiskemmin kuin normaalisti) ja tiputti ekan riman, no sitten oli ohjaajan vuoro sössiä ja seisoa 3. olleiden keppien edessä. huoh. Sitten vaan ohjaaja sivuun ja koira kepeille, pujotteli nätisti loppuun asti, muutenkin selvittiin mallikkaasti loppuun asti ilman sen kummempia sähläyksiä tai muuta maininnan arvoista. Ai niin joo, lentokeinu kuitenkin tehtiin syystä x, tiedä sitten miksi. Mutta hei, ensimmäinen virallisen startti ja tulos, tyytyväisiä ollaan siis. Saatte radan kuitenkin nyt hienosti videoituna, tosin alun sössimiset ei päässy videolle, harmi.
Välissä olikin sitten odottelua minien ja medien ja vielä kaikkien maksienkin verran kunnes päästiin Kallen kanssa huitelemaan toiselle, eli B-radalle. Täältä käytiin sitten hakemassa tyhmä hylky. Alkurata meni melko mallikkaasti, Kalle ei jostain syystä hakenut keppejä, tai haki mutta lähti väärin päin, toisella kerralla kuitenkin teki oikein. Sitten taas X-syystä päädyin puomin väärälle puolelle mutta se ei pahemmin menoa haitannut. Aan jälkeen yksi hyppy oli vähän Kallelta hukassa mutta löytyi kuitenkin, putken oikeakin pää löytyi mutta sitten kosahti. Tuumailin jo ekalla radalla renkaan kokoa koska se on pienempi kuin meidän seuran, no kuitenkin päästiin ongelmitta kun jäin vähän varmistelemaan, nyt annoin kuitenkin hurtan tulla itse renkaalle ja tietysti sivusta läpi ja keinulle kosketukset. No tokallakaan ei mennyt ja sitten päätettiin jäädä seisoskelemaan, kolmannella kuitenkin läpi. Vaikealtakin tuntunut loppusuora selvittiin aika ihmeellisesti.

No joo Doni sitten tokoilee, viikolla käytiin citylla tokoilemassa ihanien naisten, Milka lk.collien ja Elvi kelpien kanssa ja alussa keskittyminen oli taas nolla, sitten kun katse löyty niin alko onnistumaan, tehtiin seuruuta vapaana(!!!!) ja lainailtiin Elvin vinkulelua, oli aika mieleinen, Doni tahtoo myös! Videotakin tästä on saatavilla joskus jos Anni niitä miulle lähettää.
Eilen käyttin sitten vähän rallittamassa ja testailemassa talven jäliltä mein treeni(jalkapallo) kenttää joka on jo sulanut ja kuivunut joten kamat kasaan ja kentälle, korvat oli asiaan kuuluvasti paikoillaan koska ketään ei ollut missään, vire oli tosin ehkä liian korkeella alun vinkupallon viskelyjen jäliltä joka näkyy seuraamisessa edistämisenä ja täys käännös _vähän_ venyyyyy. Korjataan asia. Muuten seuruut oli aika jees, Ruutuakin tehtiin ja onnistuu loistavasti, ei mitään ongelmia. Tehtiin myös liikkeestä maahan meno ja luoksetulo(ei videolla) ja molemmat toimii, törmäysongelma ollaan saatu nyt kunnolla karsittua pois.
 Eipä meiltä muuta tällä kertaa, videopainotteinen postaus tällä kertaa. Lupaan hankkia teille myös Donin aksailuista silviä raastavaa materiaalia piakkoin!

2 kommenttia:

  1. Missä sun koira istuu ku pysähdyt!?

    Oon muuten taas liian laiska kirjautuu kommentoimaan oikeel tunnuksel.

    VastaaPoista
  2. Mietin sitä itekkin, mutta yleensä se ei istu lainkaan :'DD Pitää ottaa täykkärit&pysähykset nyt ehkä treeniin...

    VastaaPoista