maanantai 11. huhtikuuta 2011

Sininen päivä.

Käytiin eilen pyörähtämässä hurttien kanssa SaPeKo:n järkkäämässä mätsärissä. Kalle oli isoissa ja Doni pennuissa, Doni kävi myös Miiran kanssa JH-kehässä, oli kieltämättä mielenkiintoista touhua :D Lisää löytyy Miiran omasta blogista. Kuvista kiitos Miiralle, ja Kallen rakenne kuvista Annille!
Doni pääsi ensimmäisenä kehään ja käyttäytyi melko hyvin, se oli kuitenkin alussa jossain omissa maailmoissaan ja piipitti jotain, pian kuitenkin taas käyttäytyi kuin oma itsensä ja esiintyi kuitenkin hyvin. Tuomarin tullessa heilui taas koko koira, mutta kaikki neljä jalkaa pysyivät kuitenkin maassa, joka on jo superhieno juttu! Juoksuosuudetkin meni hyvin ja vihdoin ollaan saatu liikkeestä katsekontakti pois. Parina meillä oli Deco-niminen bc, tuomari hetken mietti ja myö saatiin sininen. Sinisten kehässä, jossa oli ehkä jotain 25-30 koiraa ei enää sijoituttu eikä päästy enää juoksemaankaan, kuitenkin hienosti jaksoi pieni mies! Junnuissa sijoittuivat kuitenkin Miiran kanssa 4. kuudesta koirakosta, saaden kuolettavan pahanhajuista koiranruokaa :DDKalle pääsi seuraavaksi kehään, meillä oli parina keskikokoinen(?) snautseri joka esiintyi hyvin. Kallekin juoksi hyvin ja seisoi hyvin, aluksi. Pariarvostelussa jaksoi kuitenkin seisoa ja saatiin sininen myöskin. Sinisten kehässä jouduttiin seisomaan _kauan_ ja Kalleakin alkoi tylsistyttämään ja poitsu rupesi siirtelemään jo jalkojaan rungon alle. Tässäkään kehässä ei päästy juoksemaan, eikä jatkoon.Rakennetta kehän jälkeen, c. Anni T.
Makoilijat kehien jälkeen.


Hieno päivä kuitenkin ja etenkin Donille upeaa treeniä pääsiäisnäyttelyä varten, aikatauluja odotellessa. Agikisakirjettäkin odotellaan innolla ja Kalle on siis ilmoitettu Mikkeliin kahdelle agiradalle ensi lauantaiksi. Hyppyradalle en enää kehannut meitä ilmoittaa, en kuitenkaan kestä sen perässä joten turha masentaa itseään tarkoituksella :D

2 kommenttia: