keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kovaa vauhtia kohti seuraavaa.

Vauhti ja asenne kohdillaan! Luvassa nyt pikapika lyhyt postaus mutta pakko tulla ilmottamaan. Doni on nimittäin viimein oppinut menemään puomin tai no nykysin se uskaltaa, ennen se ei uskaltanut. Vielä kuukausi takaperin Doni mönki maata myöten puomia pitkin ja melkein tärisi, se lähti kovaa ja innokkaasti mutta into hyytyi puoleen väliin. Jätettiin sitten koko puomi omaan arvoonsa ja unohettiin kokonaan. Viikonloppuna kuitenkin sain kamalan innostuksen agiliidellä Doiksan kanssa ja eipä muuta kun puomi pystyyn etupihalle. Ensimmäisellä kerralla kehuin kamalasti koko ajan ja kannustin ja se tuli, koko matkan, ja ravaten! Meinas silmät tippua päästä ja meinasin hyppiä onnesta, Niin ja loistavat stopit loppuun. Että tuo on pätevä. Ja seuraavalla kerroilla tultiinkin jo reilulla vauhdilla ja kelpiehän kulki, puomilla, käsittämätöntä. Ja stopit toimii joka kerralla, jokin asia mikä ollaan perinpohjasesti harjoteltu. Jäi siis aivan loistofiilis.
Maanantaina sitten hallille tekemään. Puomia, kaheksaa keppiä ja pientä valssipyörittelyä, joka oli ohjaajan mielestä kammottavan vaikea. Tehtiin eka puomit ja kepit, puomilla edelleen asenne ja vauhti kohillaan, ja ne stopit kanssa aika perfect siis. Kepit myös, tosin ekalla yrittämälle karkas. Puomille. En vaan voinut suuttua, palkat ja koira takasin keppien alkuun, nyt tehtiin loistavasti, kepittelee ihan ilman apuja ja hakeekin, kaikki verkot paikoillaan. Saan takaa leikata ja vaikka hyppiä päälläni, ja sama meno jatkuu kun verkot lähtee, jookos?  Sitten varsinaisen radan vuoro. Veeran mielestä pyöritykset oli kamalia. Mutta kelpien asenne on aina kohdallaan, voiko kellään olla tollanen asenne? Tykkään. No mutta, kelpiehän pyöri varsin mallikkaasti, kerran ajauduttiin putken väärään päähän mutta käskyttäjä oli krhm, menossa sinne päin itse.
Loistavat aksailut siis, samaan malliin jatketaan!
Lauantaina sitten meidän ensimmäiset viralliset näyttelykehät kutsuu. Kääks. Muulla tavoin reakoiminen on miun osalta mahdotonta, voin sanoa kieltämättä olevani jo nyt paniikissa :'DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti