maanantai 28. maaliskuuta 2011

ÄL niin kuin Laiska

ja otsikko ei suinkaan viittaa koiraan vaan blogin päivittäjän ahkeruuteen. Nyt ollaan taas tehty vaikka mitä mutta kirjottelut on taas jääny(ups) kaiken niin sanotusti tärkeämmän varjoon.
Siis jos tekemiseen lasketaan etenkin jäällä lenkkeilyt niin ollaan oltu super ahkeroita, jäät on ollu kovassa kulutuksessa jo kauemminkin varsinkin kun ilmat on ees pysyny vähänkin siedettävän puolella. Viime viikollahan oli täällä lappeenranta-lemi suunnalla aivan loistavat lenkkeily ilmat koska lämpömittari oli kulma huidellut auringon puolella jo kahtakymmentä astetta. Tosin Doni sai tyytyä lenkkeilemään äidin kanssa koska itse otin taas koko viikoksi suunnan kohti Leviä. 
poseeraaminen kiinnostaa hurjasti, 9kk
Leikkikavereita Donilla oli ainakin riittänyt ja apina pääsikin tutustumaan koko viikon aikana yhteensä viiteen uuteen koirakaveriin. Niin ja tietysti Doni oli tullut juttuun kaikkien kanssa paremmin kuin hyvin mikä nyt on ihan normaalia mikäli leikkikaveri sietää yli-innokasta riemuidiootti kelpietä :D
Doiks esittelee liikkeitään, c. Ella L.

Treenaus on ollut kanssa vähän jäissä ja ollaan vaan hiukan sähelletty jotain pientä tossa "meiän" kujalla. Pääosin jäävien vahvisteluja ja sitä ettei liikkeestä seis- perusasennot jäis yhtään vajaiksi. Seuraaminen on, ainakin tällä hetkellä(koputtaa puuta), juuri sellasta kun pitääkin, tai ainakin sellasta mistä mie tykkään! Jotain liikkeestä maahanmeno videotakin saatte katsella: (ei noussut lopussa ilman lupaa vaan vapautin)

Niin ja vielä sitä että repäsin aika kunnolla ja päätin varata meille koepaikan elokuun lopuille kokeeseen. Eikä saa nauraa, tällästä yllytyshullun elämä on :'DDD No mutta onhan meillä kuitenkin vielä melkein puolivuotta ja koko kesä aikaa treenailla jotenjoten, kyllä me ainaskin ALO3 sieltä haetaan, siinä ainakin realistiset tavotteet!
Kyllähän meillä siis on kuitenkin alo'n liikkeet jo tämmösellä mallilla:
Luoksepäästävyys: Joo, en kommentoi :'D Tätä treenataan ja kovin!
Paikkamakuu: Kestää yleensä. Harvemmin ollaan tehty koko 2 minuuttia.
Seuraaminen(hihnassa&vapaana): Tällä hetkellä siis ihan hyvän näköistä. Juoksuosuudet sais paikka olla hiukan taaempana mutta muuten hyvä.
Liikkeestä maahan: Onnistuu. Tai, itsehän voitte ylläolevasta videosta tuumailla.
Liikkeestä seisominen: Hiukan heikommassa kunnossa kun maahan, pysähtyy hyvin eikä hiivi, tarvitsee kuitenkin vielä paljon treeniä.
Luoksetulo: Onnistuu ja ei onnistu. Jää hyvin eikä ennakoi, välillä saattaa kuitenkin edelleen juosta päin vaikka ollaankin jo hurjan paljon paremmaksi.
Hyppy: Siihen verrattuna miten vähän ollaan tätä tehty on aivan loisto. Toisella toistolla tiesi jo mitä pyydetään, vasta pari-kolme kertaa ollaan tehty. 
4 kommenttia:

 1. Kiva uusi ilme blogilla. Doni on taas miehistynyt <3

  Hienosti treenaatte keskellä kaupungin hulinaa, upeeta! :o)

  VastaaPoista
 2. Doni kiittää kasvattajaa :)!

  VastaaPoista
 3. Ette te mitään kolmosta saa, ettekä saisi vaikka menisitte jo nyt kokeeseen! Sano mun sanoneen ;)

  VastaaPoista
 4. Niin no mutta pessimisti ei pety :DD! Ja on meillä ainaskin vire kohillaan jos ei muuta!

  VastaaPoista