lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lappeenranta KV

Meidän ensimmäiset junnuilut takanapäin ja erittäin hyvät fiilikset! Tänään oli vuorossa siis Lappeenrannan pääsiäisnäyttely, kehä meillä oli vasta yhden jälkeen joten kerrankin sai näyttely aamuna nukkua. Kelpoja oli ilmotettu yhteensä 14, joista 2 oli pentuja, 6 urosta ja 6 narttua. Doni, juuri ja juuri 10kk pääsi siis junnuihin jo. Donia vastassa oli myöskin Kengurukololainen, C-pentueen Raivo. Ennen kehää tuumailin että oisin jo tyytyväinen EH'seen sillä mein pikkumiehen takapää on mitä on. Muttamutta, hienosti käyttäytyi kelpi lapsi ja saatiin ERI. Aivan loistavaa kerrassaan, ja fiiliksetkin sen mukaiset. Raivo sai EH'oon joten automaattisesti oltiin sitten JUK1 myös. SA'ta ei saatu, paremmat takakulmaukset jos olisi ollut niin olisi voinut kulma saada. 
Kuviakin on ainakin jonkinlaisia kunhan niitä saan. 
Arvostelu oli seuraavanlainen: 
"Good Size. Accentable length with strong body. Excellent head with foxy expression. Good ears. Good neck and topline. The croup is little short. Tailcarriage should not be higher. Excellent angulations in the front. Should be better angulated behind. Good coat"
Vapaasti suomennettuna siis: 
"Hyvän kokoinen. Oikeanlaiset mittasuhteet suhteessa vahvaan runkoon. Erinomainen pää kettumaisella ilmeellä.  Hyvät korvat. Hyvä niska ja ylälinja. Runko on hiukan lyhyt. Hännänkanto ei saisi olla korkeampi. Erinomaiset 
kulmaukset edessä. Saisi olla paremmin kulmautunut takaa. Hyvä turkki" 

1 kommentti:

  1. Heips. Hieno arvostelu Donilla, onnea! Ja toki saa linkittää. :)

    VastaaPoista