maanantai 14. maaliskuuta 2016

Olla tiukka ja kätevä, Olla huikean pätevä


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. ;) Kurvattiin sunnuntain kunniaksi Liperiin tokokokeilemaan. Vähän kyseenalaistin tätä omaa ideaani naputellessani navigaattoriin kisapaikan osoitetta. Kepon sain onneksi houkuteltua matkaan joten yksin ei tarvinnut ajella. Noh, mitäpä sitä muutakaan aurinkoisena sunnuntaina. Onneksi kisapaikan vieressä oli mukava järvi niin pojat pääsivät luokan alkua odotellessa päästelemään suurimpia höyryjä.

EVLssä 2 koirakkoa ja tuomarina Anne Nokelainen. Tehtiin alkuun paikallaolot, perään hyppy-kiertonouto erillisinä ja loput putkeen. Doni oli jotenkin hirveän hyvällä tuulella. Odotellessa osasi olla hiljaa ja käyttäytyä, eikä piippaillut tai väyhännyt mitään ylimääräistä. Liikkeiden välitkin sain about pidettyä hanskassa eikä vajonnut kovin syvälle omaan kuplaansa. Hyvä fiilis palkittiin, lopputulemana 272 pistettä, eli EVL1 ja 1. sija. Videot lopussa, seuruu omanaan linkissä.

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu ja luoksetulo 7
   -Doni oli täysin jäässä. Viimeisenä maahan ja ensimmäisenä luokse. Maahan toisella käskyllä ja hyyyyyvin hitaasti. Luoksetulo myös aika epävarma. 

Kiertohyppynouto
   -Jee, onnistui! Maahan tosi hidas, muuten pelitti oikein näppärästi. 

Seuraaminen 8
   -Hieno kokonaisuus! Pari huonoa käännöstä alkuun. Peruutus alkoi hyvin, mutta käännöksen jälkeen rupesi tarjoamaan istumista ja lähinnä pomppi mukana. 
Zeta 6
   -Seisominen vino, ja jätti istumatta
Luoksetulo 7,5
   -Valuuuuuu
Ruutu 10 
   -Jes! Eteen hieno, hidasti ruudussa ennen stoppia. 
Ohjattu
   -Merkiltä lähtiessä kuului VÄYH
Tunnari
   -Nätisti kapuloille! Haistelu hidas. 
Kaukot 9
   -Varmaan parhaat koekaukot Donilta! Keskittyi. Liikkui vähän sivuttain. 

4 kommenttia: