lauantai 10. lokakuuta 2015

Kaikki loputon kauneus kaikki järjettömyys


Viikko vierähti taas nopsaan! Riski vietti maanantain ja tiistain ihan vain lenkkeillen. Tiistaina poiketiin myös katsomassa epävirallisia agikisoja JATilla. Riski oli oikein mallikas turisti ja osasi jopa olla hiljaa ja nätisti. Keskiviikkona poimittiin Noora ja bc Nella meidän luo pariksi yöksi ja kerettiin treenaamaankin! Paimenet tulivat hyvin juttuun keskenään ja Riski sai Nellan jopa leikkimään kanssan perjantaina ensin sisällä ja sitten vielä lenkilläkin. Pari päivää ahkeraa treeniä, lenkkeilyä ja maailman parannusta ja nyt meiniki aika lailla ensimmäisen kuvan mukaista. Tänään löhötään ja otetaan rennosti, jotta huomenna jaksaa mennä taas. Suunnataan mätsärin kautta Lemin suuntaan, josta napataan tuliaisiksi Doni mukaan määrittelemättömän mittaiselle kaupunkilomalle!


Keskiviikkona treenattiin tokoa. Riski sai duunailla Seuruupätkiä, stoppeja ja luoksetuloa. Ihan huippuhyvää pätkää! Ajatusta löytyy ja yrittää. Perusasennot hyviä kanssa, pysähtyessä tulee ihan kiinni ja hyvälle paikalle. Ja parasta, huippu asenne! Hyvä Riski. Jos jätän jonkun pätkän palkkaamatta, yrittää seuraavalla entistä kovemmin. Hyvä tästä tulee. Teki hyvää muutaman askeleen pätkää vauhdista myös ilman namikättä. Ohjaajakin muisti kävellä suoraan. Pääsi seuruun jälkeen tauolle.
Seuraavaan settiin alkuun luoksetulot. Oikein näppärät, näissä ei mitää ihmeellistä. Stopeissa vähän pöllöili alkuun. Koitti tarjota istumista ja maahanmenoa. Sitten kun muisti että mikä ihmeen "TOP" niin johan alkoi tulla nättejä pysäytyksiä. Nää tarviis hirveesti vahvistusta.


Torstaina tuplakerros ihmisille vaatetta päälle ja treenien kautta metsään. Treeneissä Riskin teemana seuruut, ruutu ja paikkikset. Ensimmäisellä kierroksella oli ilmeisesti unihiekkaa silmissä ja koivet unessa. Teki ihan ok hyvin, mutta vähän puoliteholla. Koitin vähän herätellä kelpsiä, ja sain tekemään parit hyvän ilmeen pätkät. Perään ruudut kolmesta suunnasta. Nää oli hyviä! Bongaa hyvin pyynnöstä, eikä millään malta odottaa lupaa. Kipittää kovaa. Namit jokaisella palkkana ja viimeisellä lensi pallo kun oli syönyt. Näistä autoon tauolle.
Seuraavaan settiin ruutu tyhjänä. Bongasi hyvin, mutta keksi ruudun takavasemmalla olleet lätsämerkit ja juoksi niiden luo, pöh! Otettiin toisesta suuntaa, josta juoksi suoraan ruutuun johon lensi palkka. Tää oli hieno! Juoksi ihan loppuun saakka vaikka ei ollut palkkaa näkyvissä. Perään parit seuruut, nyt oli asenne kunnossa! Tehtiin vaan pari ihan muutaman askeleen suoraa, joista lelupalkat. Parasta on tekniikan kestäminen vireen noustessa! Kauhuksi voin ehkä linkittää tähän, Doni 10kk seuraa. Ai mikä paikka. Kauhistus. :D  Kivaa meillä on ainakin ollut. Tästä on ollut pieni karsiminen kasaan. Loppuun vielä istuminen ja kaksi makuuta. Istuminen varmaan 1,5 minuuttia, palkkasin kahdesti välissä. Hieno! Ensimmäinen makuu suunnilleen saman 1,5 min, tässäkin kaksi välipalkkaa. Alussa Noora käskytti ensin, eikä reagoinut käskyyn! Omasta hyvä lätsähdys maihin. Ei ihmeellisyyksiä. Toinen makuu ehkä maksimissaan puoli minuuttia, en palkannut välissä. Kerkesi mennä ehkä viidesti maahan kymmeneen sekuntiin ja kahteen Nooran käskyyn. Hupsis. Lopulta malttoi keskittyä namiinsa yhden käskyn. Omalla taas hyvä läts.


Treeneistä kurvattiin metsään. Käytiin ensin kävelemässä reilun tunnin lenkki, jonka jälkeen tehtiin esineruutu. Kokoa alueella noin 40x20 metriä. Riski ei pitkään aikaan tätä tehnyt, joten ensimmäisen esineen vein noin 30 metriin Riskin nähden. Hurjaa vauhtia lähti etsimään. Vähän meni ensin juoksemiseksi kun lähti vähän vinoon, mutta annoin etsiä, eikä kauaa tarvinnut. Nenä lähti toimimaan ja löytö. Hyvin malttoi palauttaa syliin hypäten. Riski autoon ja Nella välissä. Seuraavaa kierrosta varten ajatustyötä ja päätettiin kokeilla viemällä valmiiksi kolme esinettä, joista haetutan yhden. Eikä mitään ongelmaa. Uppoaa ja etsii, ei mennyt montaa hetkeä kun kelpie kipittää takaisin hanska suussa! Pätevä vauvis. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti