sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mul ei ollu mitää muut ku mahdollisuus


Ihan alkuun pahoittelut blogin tekemästä välikuolemasta heti vuoden alkuun. Yritän parantaa tapani, olisko siinä ainesta uuden vuoden lupaukselle? Olin itse koko alkuviikkoa kipeänä ja keskiviikkona aloitin tekemään työharjoittelua joka on vienyt kaikki voimat tältä viikolta. Sain onnekseni kuitenkin juuri sen paikan jonka halusin, ja eiköhän tää ala pikku hiljaa luistamaan. Doni on joutunut pärjäämään vähän pienemmällä menemisellä ja tekemisellä. Mitään tuhoja se ei aiheuta onneksi vaikka ei saiskaan mitään tekemistä, näkyy lähinnä iltaisilla "leikkikää mun kaaaa" -piikeillä


Agilityssä ei olla käyty, sisällä ollaan tehty kaukoja, lenkeillä luoksarien stoppeja, kiertoja ja läpijuoku luoksareitakin. Lauantaina päästiin käymään taas lämpimässä Kiitola -hallissa. 
Sisällä tehty kaukojumppa ottaa edistysaskelia vihdoin. Ollaan tehty siis lähinnä vaan s-i vaihtoja laudan kanssa, jolloin joutuu nostelemaan tassuja taaemmas ja samalla ajatus on mukana. Matkaa oon koittanu lähteä jo vähän pidentämään ja perjantaina teki muutamat tosi hienot vaidot 5m matkalla. 
Ollaan päästy jäälle taas lenkkeilemään ja sinne on satanut sopivasti luntakin (tämän päiväisten puuskien jälkeen ehkä liikaakin). Doni on tehnyt lenkeillä molempia luoksetulon stoppeja hyvällä menestyksellä! Ollaan saatu oikein hyviä toistoja. Kierroissa jumittaa takaisin tullessa, vaikka niistä en ole nyt aikoihin stoppaillut. Vauhdilla lähtee kyllä. 


Lauantain ohjatuissa tehtiin perusasentoja ja seuraamista. Aloiteltiin perusasento treenillä ja Doni oli alusta saakka tosi hyvin mukana! Ei tietoakaan viime viikon haahuiluhaisteluista. Perusasennoissa miun pitäis olla tse vieläkin passiivisempi ja kiinnittää huomiota siihen etten anna koiralle huomaamatta pieniä apuja. Vielä kun tässä onnistuisi. Haettiin myös vähän kestoa ja hyvin tapittaa ilman laskeutumista kyyläys asentoon. Paranemaan päin. Tehtiin seuraamisessa pitkää suoraa ja pyysin muita katsomaan kuinka hyvin pitää paikan. Pienesti kuulemma edistää joka näkyy just etenkin noilla pitkillä suorilla, mutta korjaa itse paikkaa käännöksiä ja pa varten joten ei ole kuulemma suuren korjausoperaation tarpeessa ja oon itse ihan samoilla linjoilla. Ja superhyvänä muistutuksena, ei ensimmäistäkään ääntä perusasentotreenissä eikä seuraamisessa. Ei käännöksissä eikä liikkeelle lähdöissä, oli hillitty mutta teki silti todella intensiivisesti ja voimalla. Hyvä Donkey!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti