keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Uutta ja vanhaa - tavoitteet ensi vuodelle


Fiilistelyn varmistamiseksi pari kivaa kuvaa loskan ja pimeyden keskelle.
Vuosi kului hujauksessa läpi. Vaikka tuntuukin, että aika lentää vähän liiankin kovaa, silti ollaan keritty tekemään vaikka mitä! Ollaan tultu vuodessa eteenpäin hurjasti ihan joka asiassa, suurempia takapakkeja ei olla otettu, ja terveenäkin ollaan pysytty. Kisavuosi päätettiin lauantaina ja tälle vuodelle ei ole enää kummempaa ohjelmaa luvassa. Otetaanpa siis pieni heitto ajassa taaksepäin ja katsotaan mitä mentiin vuosi sitten lupailemaan.
Tavoitteet 2014, Doni
- EVL liikkeisiin suoritusvarmuutta, ykkösten metsästystä 
- Agilityssä vihdoin sinne kakkosiin. Kakkosissa koitetaan saada homma toimimaan. 
- PK- juttuja ensi kesäkin. Tulostavoitteita ei ole. 
- MVA?
 - EVL saatiin taputeltua suurinpiirtein kuntoon. Suoritusvarmuutta alkoi löytymään ja koira suurinpiirtein tiesi kokeessakin mitä oltiin tekemässä. Tulos puolella saavutettiin 4 ykköstä, 3 hyvää 2-tulosta ja yksi koe vähän sinne päin(3-tulos). Onnistumisia siis tuli! Kakkostuloksetkin yleensä johtuivat 1 liikkeen nollaamisesta, joten hyvä fiilis säilyi. Ohjattu oli yhdessä vaiheessa hajalla pahemminkin, nyt tosin näyttää siltä että toimii taas. Seuraamisen oikeaa viretilaa ollaan etsiskelty ja toivottavasti oikeaan suuntaan menossa.

- Agilityssä startteja ihan liian vähän kisavarmuuden kasvattamiseksi. Lisenssin ostin vasta heinäkuussa, eikä senkään jälkeen liikaa kisattu. 14 starttia, 2 tulosta ja samalla myös nollaa. Tultiin kuitenkin treeneissä monia isoja askelia eteenpäin, homma toimii ja tuntuu hyvältä. Vielä on kesken saman fiiliksen tuominen kisatilanteeseen. Kovaa kulkee edelleenkin, aivot alkaa olla jo vähän mukana. Noustiin kakkosiin ekoissa kisoissa ja sieltä ensimmäinen luva voitolla taskussa.

- PK - juttuja päästiin tekemään paljon enemmän. Haussa tultiin hurjasti eteenpäin ja harkittiin jo kisojakin. Doni etsii nykyisin hyvin ja varmasti, ei välitä tyhjistä ja ilmaisee hyvin. Jälkeä tehty vähemmän, mutta sinnekin ollaan saatu ajatusta mukaan ja homma pelittää ja kepit nousee.

- Näyttelyvisiittien laskemiseen ei monen käden sormia tarvitse, joten MVA tittelistä tuskin voi haaveilla. Käytiin ainoastaan kolmessa näyttelyssä: Lappeenranta KV (EH2), erkkari (EH) ja Lappeenranta RN(ERI2).

- Lisäksi tehtiin rally-tokoa yhden kokeen verran (enempää ei ollut tarjolla), josta saatiin hyväksytty tulos.Ja sitten mitäs ensi vuodelle olisi luvassa:

Tavoitteet 2015

- Tokossa treenataan kokonaisuutta paremmaksi, hyviä kisasuorituksia. Muutama hyvä ykkönen.
- Toko SM -kisoihin osallistuminen
- Agilityssä kuninkuusluokkaan. Kisaradoille hyvää menoa ja uskallusta ohjaajalta.
- Pk-haku kokeeseen!
- Jäljelle varmuutta, vaikeampia ja pidempiä jälkiä. Jana kuntoon. 
- Rally-tokossa RTK1 ja avoimeen kisaamaan mahdollisuuksien mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti