lauantai 29. maaliskuuta 2014

Hukun hetkeen, siihen äänet vaimentuu

Kuvapostausta ja pientä treenipäivitystä auringon keskeltä! Kuvia ihan liikaa, tullut ulkoilutettua canonia useampaankin otteeseen kiitos mukavien ilmojen. Ollaan me vähän treenattukkin.


Keskiviikkona normaalit viikkoaksat. Väänneltiin vähän kääntötreeniä, välistävetoja ja piti laittaa ihan kunnolla töppöstä toisen eteen. Noooo, saatiin väännettyä ihan onnistunuttakin pätkää kaiken tuskailun jälkeen. Voisin vaikka opetella juoksemaan.

Torstaina kunnolla esineruutuilua pitkästä aikaa! Alkuun pitkän matkan pistoja suoraan esineille joittein viennin näki. Alussa mälväsi ihan kunnolla palauttaessa, mutta lopetti huomautuksesta. Ihan päteviä. Esineinä työhanska, lapanen ja kaulapanta. Ei mitään ongelmia niiden nostamisessa, vaikka pannalla ei ole montaakaan kertaa tehnyt? Näiden jälkeen tamppailin "oikean" esineruudun aika helppoon maastoon, kangasmetsää. Ei nähnyt esineiden vientiä. Kokoa(leveys x pituus) noin 30 x 50m. Esineet oikealla rajalla n puolessa välissä panta, keskellä takarajalla työhanska ja oikealla aika alussa lapanen. Väleissä namipalkat ja lopussa pallo.  Ensimmäisenä lähetys oikealta, nosti melko suoralla pistolla ja palautti hyvin. Keskeltä lähetyksellä lähti kaartamaan lyhyestä matkasti reippaasti vasempaan ja kutsuin pois ja lähetin uudelleen. Nyt eteni hyvin suoraan, paineli vähän esineestä ohi, mutta tuli pian taaksepäin ja palautus hyvä. Kolmannelle lähti hyvin ja kävi hyvin kaistaletta läpi takarajalle asti, mutta ei ilmeisesti osunut nenään mitenkään ja palasi sivulle. Toinen lähetys vielä parin metriä vasenta laitaa kohti, nyt nousi hyvin!
Tänään käytiin aamupäivästä tokoilemassa Emman ja Nitan kanssa. Donin suunnitelmana pitää pientä EVL katselmusta. Palkkailin kuitenkin väleissä ja tein ihan treenimäisesti. Aloitettiin pienellä seuruu pätkällä. Donissa oli intoa kuin pienessä kylässä. Teki kuitenkin melko tarkasti, aavistuksen edisti. Pääosin ja ilmeeltään kuitenkin oikein kivaa. Askeleet erityisplussan arvoiset! Samaan syssyyn zetaa. I-S-M. Seuruu alkuun hyvää, istuminen hyvä, ja mukaan lähtö hyvä. Seisomisessa meni istumaan, mutta käskin takaisin ylös. Seuraava seuruu pätkä vähän seilailua, maahan meno hyvä ja sen jälkeinen seuraaminen ja pa. Tähän sarjaan vielä kaukot. m-i-s-m-s-i-s-m järkässä eikä ihan kisamitassa. Kaksi ekaa vaihtoa hyviä, maahan siinä ja siinä menikö suorilta jaloilta vai hissinä... Seisominen hyvä, istumisessa tuli jälleen eteen hiukan samoin kuin seiso - maahan. Vielä siis peruutellaan taaksepäin tekniikkaatekniikkaa... Täsä kelpkelp tauolle.
Seuraavaan häiriöityä tunnaria. Emma ihan tunnarien takana ensimmäisellä kyykyssä heilutellen käsiään ja toisella vuorossa x-hyppyjä :D Doni oli super! Ei haitannut häiriö yhtään, haisteli hyvin molemmilla ja oman palautti.


Taukoa vielä tähän väliin, jonka jälkeen murheeksi osoittautunut ohjattu. Voihan apua. Tässä hieno havainnollistava paint piirrustus ohjattujen ja ruudun suhteesta toisiinsaRuutu oli ilmeisesti päivän sana. Paineli jokaisella lähetyksellä ruutuun päin. Stoppasi kuitenkin jokaisesta stopista ja palautui itse merkille. Meinasi mennä pikkukelpien herrrrrmot ja päätti kokeilla keskimmäistä ja vasempaakin. Kuunteli kumminkin eikä ottanut niitä. Oikealle ei löytynyt, ei sitten mitenkään. Merkkiäkin oli jo tuomassa suussaan mulle. Sain kuin sainkin sen noin tuhannennella käskyllä oikealle. Otettiin ihan alusta ja nyt vielä näytin sille oikeaa samalla kun Emma vei sen. Mutta eheei. Sama toistui jälleen. Tosin tällä kertaa pysyttiin hampaineen erossa merkistä, mutta kuskattiin keskimmäinen kielloista huolimatta. Menin ihan merkin oikealle puolelle lähettämään ja löytyi kuin löytyikin oikea pienen kunniakierroksen jälkeen. Päätettiin lopettaa ohjattu taistelu hetkeksi ja hakea fiilis luoksetulon kautta. joka olikin tosi hyvä, ei pahaa sanottavaa! Tai no ehkä viimeinen pätkä (m-eteen) vähän himmailua, mutta stopit loistavia. Doni päästeli höyryjä pallon kanssa ja palattiin tekemään helpotettu versio ohjatusta. Nyt keskimmäinen ja vasen valmiiksi paikoillaan, liioitelluilla etäisyyksillä toisistaan ja vain n 5m päässä merkiltä. Emma vielä huuteli ja heilutteli kapulaa ennen lähetystä. Meinasi taas painella ruutuun. Pysäytin ja oho, kelpiehän löysi oikean ihan jopa toisella yritäämällä. Voihan ohjattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti