torstai 13. maaliskuuta 2014

+9°C
Me tykätään! Viikonlopun ennusteet ei lupaavalta näytä, mutta toivotaan niiden skippaavan meidät. Tämän postauksen treenikuvista ja videoista kiitokset viikonlopun treeniseuralle ja lenkkeilykuvista Miiralle! :) Kaikki treeniviikonlopun kuvat TÄÄLLÄ. Kuvatulvaa siis tulossa ;)


Päästiin aloittamaan keskiviikkona jo toista kertaa tämän vuoden jälkikausi. Tarkoituksena oli tehä lyhyt jälki ja paljon keppejä ilmaistavaksi. Jäljellä oli mittaa ainoastaan 150 askelta, keppejä löytyi 6/8 (luonnonkeppejä 2, loput tunnarikapulan kaltaisia/pienempiä). Vauhtia piisasi taas kun missäkin höyryveturissa. Alku jälleen kaaosmaista, loppua kohti alkoi paranemaan. Vauhtia siis liikaa. Jäljen löysi hyvin ja lähti painamaan minkä pääsi. Jalat vei ja aivot kulki vähän jäljessä. Ensimmäisestä kepistä paineli ohi ihan kunnolla, ei edes merkannut. Toinen nousi!! Vauhti vähän himmaantui kun muisti mitä tehdään. Kolmannen ohi paineltiin taas..... Neljäntenä luonnon keppi jonka merkkasi selvästi, mutta ei ottanut suuhun. Uusi jälki -käsky ja liinasta himmausta ja sehän nousi! Jee! Loput kepit nosti hyvin ja palautti kunnolla miulle asti. Viimeisenä myös luonnon keppi ja poimi ilman mitään miulta tulevaa himmailua. Hyvä Doni! Nyt vaan ilmeisesti piiiiitkää jälkeä tallaamaan kun metsä kunnolla kuivuu.
Tänään busseiltiin koulun jälkeen hallille aksaamaan. Tarkoituksena tehdä kääntymistreeniä etenkin hypyillä. Doni oli oikein hyvällä tuulella ja sehän kääntyili ja pyöri oikein hyvin siivekkeiden ympäri ja lähti mukaan ohjauksiin. Jopa ikuiset ongelmat, pakkovalssit toimivat oikein näppärästi ja rimat(55) kestivät kannattimillaan. Sille päälle sattuessaan toimii ja hyvin. Tehtiin pätevänä parit puomit ja keinutkin hyppypyöritysten ohessa ja vaaau. Hyvä treeni parempi mieli.
Pikatokot myös tekaistiin hallin pihalla. Kaksi luoksetuloa stopilla pallolle tullessa, liikkestä istuminen sekä yksi suora luoksetulo. Stopit tosi hyviä. Ensimmäisellä ehkä aamistuksen valui, toisella veti jarrut pohjaan saman tien. Välissä istuminen, joka oikein nopea ja palkkasin suoraan nopeasta istumisesta. Loppuun suora luoksetulo, eikä himmaillut!


)


3 v 8kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti