tiistai 25. maaliskuuta 2014

Heihei Mitä kuuluu?

Täällä taas! Postausten aktiivisuus laskee laskemistaan koko ajan eikä sisältöäkään voi aina kehua :'D No jos nyt kerrankin jotain asiallista tekstiäkin, vaikkei paljoa ollakkaan puuhailtu. Kuvat viime keskiviikolta, kun käytiin lenkkeilemässä Stefin ja Rion kanssa ennen agiliitelyjä, onneksi nuo lumet katosivat yhtä nopeasti kuin ilmestyivät.

Keskiviikolle siis koirakaveri -seuraa Donille ja aksaa ryhmätreeneissä! Meillä ei ollut koutsia paikalla, mutta saatiin onneksi edes jotain räpellettyä ja kiitokset ryhmäkavereille palautteesta. Donilla oli vähän kiljufiilikset päällä ja ite olin ajoittain tääääysin hukassa. Pahoittelin jo Donille etten aina ihan hallitse. Onneks koira sentään osaa. Annetaan videon puhua puolestaan, kiitos Lotalle kuvaamisesta! 'Loppuviikko meni ilman sen älyllisempää ohjelmaa. Lenkkeiltiin ja duunailtiin vähän tekniikkajuttuja sisällä.
Eilen, eli maanantaina pitkästä aikaa kunnolla tokoa! Ja sulalla kentällä. <3 Tai siis tyydyttiin tekemään parkkipaikkapellolla, annetaan kentän kuivuakkin rauhassa. Mutta oikein ihanteelliset treeniolosuhteet. Myö <3 kevät.
Elieli... Donille suunnitelmissa täys(yli)pitkää ruutua, kaukoja, tunnaria ja vähän metskua. Tehtiin loppuun leikin kautta nopeus perusasentotreeniä. Aloiteltiin ruudulla. Tästä videokin alla! Melko pitkästä matkasta merkille lähetys, jolle meni oikein näppärästi. Samoin ruutuun paineli suoraan ja keskelle. Oikein hyvä! Palkkasin pallolla suoraan ruutuun.Ruutua ei tähän väliin enempää ja jatkettiin ikuisuusongelma kaukojen kanssa. S-m vaihtoa pääosin hinkkauksen kohteena. Ei toimi, ei. Lyhyeltä matkalta, (metristä...) vielä tekee ihan hyvin, mutta jos koitan yhtään ottaa etäisyyttä niin "läsähtää" suoraan maahan eikä mene peruuttamisen kautta. Samaa ongelmaa myös vähän s-i vaihdon kanssa, mutta se on paremmalla mallilla. S-M vaihtoa siis tänään. Aloiteltiin ihan imuttamalla ja lähellä itse seisoen. Näissä ei vielä ongelmaa. Otin ehkä askeleen taaemmas - läsähtää. Pyysin vähän peruuttelemaan, jonka yhteydessä tosi hyviä vaihtoja. Palattiin pariin metriin ja saatiin onneksi edes yksi onnistunut.
Tunnarin kanssa tehtiin ensin pelkkää pitoa. Jätin istumaan kapula suussa ja pyysin luokse. Ensinmäisellä yrittämällä pyöräytti kerran suussa, josta huomautin. Toisella pysyi napakasti paikallaan vaikka kävelin pidempääkin matkaa koira mukana ja sai luvan ottaa näkyvillä olevan namin kädestä. Pari toistoa pelkällä tuonnilla ja namin näyttämisellä, eikä pyöritellyt, jes! Vähän vaikeutettiin ja piilottelin kapulaa korkeaan heinikkoon. Ilmeisesti etsiminen lisää kierroksia, koska nyt taas pyöräytti pari kertaa suussa matkalla... Toisella kerralla näytin selvemmin kädessä olevaa namia kun lähti palauttamaan ja nyt kesti suu kiinni!
Metskulla vaan yksi vauhtinouto. Piti yllättävän hyvin, vaikkei olekkaan nähnyt metkua vähään aikaan!  Nosto on edelleen vähän hidas, mutta ei kalisuttele ja tuo ihan reippaalla laukalla. Loppuun leikin yhteydessä perusasento treeniä juoksupätkien kautta. Juostiin jonkin aikaa, jonka jälkeen passivoiduin ja pyysin sivulle. Pari ekaa yrittämää oli ihan hukassa ja tuli ihan poikittain eteen/sivulle istumaan "8DDDDD" -ilme naamalla. Otin pari askelta ja haki oikein. Nopeasti kuitenkin hiffasi ja haki loppua kohden tosi pikasesti sivulle ja melko suoraankiin vielä. Oli ihan kivaa!
Jos jollain on treeni ideoita perusasennon nopeuttamiseen niin kaikki otetaan ilomielin vastaan! Pienenä mainintana, että lelua ei voi pitää näkyvillä koska kyttä - vaanii - vielä hitaampaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti