sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Otsikoimaton laiskuus

Voihan blogikuolemat. Ja parin viikon hiljaisuuden jälkeisen postauksen kirjoittamisen vaikeus. Liikaa on tapahtunut joten vedetään pieni pikakelaus. Viime postauksen jälkeen otettiin suunta minilomalle Saksaan ja Doni vietti aikaa kotosalla normimeiningeissä. Kotiutumisen jälkeen aloittelin jakson vaihduttua koulun ohella tekemään baariharjoittelua koulun ohessa joten pitkälti mennään ilman kummempia ohjelmistoja. Viikko sitten sunnuntaina käytiin reippailemassa kumminkin yksi jälki.


Vauhtia jälleen kerran enemmän kuin olisi ehkä suotavaa. Kaikki kepit kuitenkin nousee, yhdestä kulmasta paineli pari metriä yli, mutta palasi kumminkin oma-aloitteisesti takaisin reitilleen. Pitäisi varmaan päästä tekemään jälkeä jonkun kokeneemman silmien alle niin tietäisin kuinka pahasti ollaan hukassa. Sunnuntaisella jäljellä mittaa siis n. 300m, keppejä nousi 8/8 joista 3 oli luonnonkeppejä ja loput tunnarikapuloita. Kulmia 4 ja yksi ihan loiva kulma, maasto kangasmetsää. Jäljelle lähtiessä oli ihan hirveesti vauhtia jätkässä, ei reagoinut jarruun ja paineli vaan eteenpäin. Ensimmäisellä kepillä jouduin jarruttamaan liinalla, ja nosti kumminkin ja toi kehujen siivittämänä. Tämän jälkeen jäljestyskin rauhoittui! Muut kepit nousivat ihan ongelmitta. Puolessa välissä paineli vauhdin kasvaessa kulmasta ohi, mutta palasi itse takaisin. Viimeisellä kepillä myös ilmaisuongelmaa, merkkasi kyllä pienesti, mutta yritti vaan painella eteenpäin... Uudella käskyllä tuli keppi mulle asti. Ne jälkivaljaatkin pitäis kai käydä ostamassa kun oma motivaatio taas kasvussa.


Vapaapäiviä seurasi. Piti lähteä tokoilemaan, mutta motivaatio ihan hukassa. Pitäis katsoa koekalenteriakin niin josko treeni-into heräisi. Ella palaili onneksi Englannin reissuiltaan, jee herättäisikö se jotain treenejäkin :D Muiden lajien treenaamiseen intoa kyllä riittäisi. Tiistain tokoissa mukana ihan hönttäkelpie ja aivot täysin hukassa. Eipä niistä sen enempää :'D Keskiviikkona viikkoaksoissa pientä ohjaustekniikka räpellystä ja putki-kepit-putki rallia. Molemmat toimi! Keppiralli varsinkin superkivaa, hyviä aloituksia, malttoi tehdä loppuun ja nopeita keppejä (ei ne kyllä koskaan oikein hitaita oo ollutkaan :D)


Perjantaina vapaapäivä! Sain ylipuhuttua Miiran agiliitelemään Donin kanssa, ja sujui oikein mainiosti! Doni teki oikein näppärästi Miiran ohjauksessa. Avokulma kepeille aiheutti haastavuutta ja aan kontakteilla koitti, josko tän kanssa ei tarviiskaan pysähtyä, ainakaan oikeeseen kohtaaan. Kuitenkin pääosin oikein hyvää työtä ja olin ihan yllättynyt kuinka hyvin teki "vieraan" kanssa. Pari kertaa tauon jälkeen tuijotteli miuta ja ootti multa käskyjä, hassu jätkä :D Agien jälkeen suunnattiin moikkaamaan Ellaa & Elviä lenkille Mattilaan. Donista ei (yllätysyllätys) jälleen kerran kovin älyllisiä otoksia. Normi päivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti