maanantai 2. joulukuuta 2013

waiting for a light that never comes

Normaalipostausta sitten kehiin, päivittelin pari tuntia sitten myös liikuntahaasteeseen liittyvän päiväkirjan. Siihen pääset vaikkapa TÄSTÄ. Mutta, mutta. Päästiin joulukuuhun asti ja tänne meillepäinkin saapui lumisateet! Kelpie meinasi haljeta riemusta. Treenattu on, vähän alkaa treenitahti jäätyä jälleen pakkasten tultua. Pitääpä nyt kumminkin vähän päivitellä viime viikon treenailuja.


Maanantaina käytiin yksinään agilityhallilla ekaa kertaa sairasloman jälkeen. Tehtiin kääntymisharkkaa lelulla, ja estetreeniä. Kontakteja ja keppejä. Kepeistä sain otettua pari videopätkääkin. Kontakteiltakin olisi ollut, mutta koneeni ei suostunut yhteistyöhön pätkiessäni niitä. Kääntymisissä hyviä ja ei-niin-hyviä. Matalemmilla rimoilla(40cm) toimii hyvin, mutta rimojen noustessa ei enää käännykkään niin hyvin. Saatiin maksi korkeuksillakin kuitenkin ihan päteviäkin toistoja aikaan! Ja rimat pysyivät ylhäällä. Kontakteilla mahtavia toistoja! Nopeita alastuloja, mutta teki pysähdykset kuitenkin tarkasti. Pari nopeaa vapautusta lelulle puomilta, oli ihan loisto! Kepeillä leijeröintiä ja putkea lopussa houkuttimena, näilläkin tosi makeita toistoja. Keppien videot: 

Tiistaina vapaa, illalla vähän sisällä kaukojen tekniikkaa ja tunnaria. Keskiviikkona ryhmätreenit agilityhallilla, mielentila aivan hukassa. Tehtiin kokonaista rataa, kouluttaja ei ollut paikalla, mutta trhtiin treenikaverin tuomaa 3lk ratapätkää. Nooooo, ensimmäinen kiekka meni vähän höyryjen päästelyyn. Donilla oli mielestään vähän liian kivaa. Toisella kierroksella oli jo vähän hajua mitä tultiin tekemään ja kelpie laitteli ihan hyvää pätkää. Kokonaisuudessaan ei saatu tehtyä, mutta pätkissä erittäin hyviä toistoja, rimat kesti ylhäällä ja esteet toimi. 

Perjantaina tokoa kentällä, ohjattu, seuraaminen, zetan istumista ja tunnaria. Ohjattua ensin läheltä, merkillä löysä. Epätarkka, ja meni vähän sinne päin. Parin huomautuksen jälkeen muisti että piti käydäkkin siinä ihan merkillä, eikä kahden metrin päästä. Itse ohjattu hyvä, haki ensin vasemman ja seuraamispätkän jälkeen oikean. Molemmat haut hyviä, samoin palautukset. JA palautti itse suoraan sivulle, jeeee! 
Seuraamisessa tehtiin alkuun koepitkä seuraaminen. Tosi hyvää, tarkkaa ja innokasta. Tähän väliin ohjatun oikea, jonka jälkeen hinkkailtiin tempon vaihdoksia juoksu-hidas, hidas-juoksu ja pysähtymisiä juoksusta. Oli ihan päteviä, muutamaa loikkaa lukuunottamatta. 
Zetan istumisia peruuttaen ja vapaasti seuraten. Alkuun vähän hitaita, mutta paransi loppuun ja teki nopeampia. 
Tunnaria ensin kolme toistoa miljoonatunnarilla pitkästä matkasta. Matkaa suunnilleen 20m, jarrukäsky ennen kapuloita. Hienoja nämäkin, loikkia ei tullut, etsi nopeasti ja palautuskin laukalla. Loppuun yksi tunnari kisamaisesti 10m matkalta kapulat rivissä. Tämäkin tosi hyvä, superpalkka ja lopetettiin tähän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti