torstai 12. joulukuuta 2013

I owned every second that this world could give

Long time, no see. Blogi hiljenee hiljenemistään taas talviuneilemaan. Treenit vähenee ilmojen kylmetessä ja lumen täyttäessä kentät, agilityhallille sentään pääsee minkä nyt bussien varassa pystyy kulkemaan. Jaa, vai että mitäs nyt ollaan tehty? Itse odotan messaria! Lauantaina pitäisi suunnata messariin pyörimään kameran kanssa, moikkailemaan tuttuja ja tietysti shoppailemaan kaikkea tarpeellista (ja tarpeetonta)! Lumet tuli ja tällä hetkellä näyttää uhkaavasti siltä, ettei kauaa näteistä talvipäivistä saatu nauttia, vettä sataa ja tiet peilijäässä. Ollaan vähän treenailtukkin. Viime viikolla tokoiltiin pienesti torstaina, perjantaina käytiin Stefin ja Rion kanssa agilityhallilla ja lenkillä. Ei siis kovin aktiivista, tällä viikolla ollaan maanantaina tokoiltu, keskiviikkona aksattu ja tänään vetästy myös aamusta pikatokot.

Itsenäisyyspäivä vietettiin siis agilityn merkeissä. Tehtiin hyvän mielen rallattelu pätkiä ja loppuun hinkkailtiin mitäpä muutakaan kuin käännöksiä. Doni oli ihan pätevä! Yllättävän hyvin kuulolla, vaikka ollaankin vähän taukoiltu. Kääntyy, kunhan ohjataan kunnolla. Videoista kiitokset Stefille. :)

Maanantain tokoiluissa kapulan kanssa sivulletuloa, luoksetuloa sekä kaukoja. Doni oli aika JEEJEE mielentilassa mut teki ihan nätisti! Kapulan palautusta sivulla, koittaa tunkea vähän vinoon/saada kapulaa miun eteen. Palkkailin lelulla taakse, tajusi korjauksista ja teki tosi hyviä muistuttelun jälkeen. Luoksetuloa kierroilla suoraan juoksuttaen ja normaalisti suoraan juoksuttaen, pysäytin kerran vain seisomaan loput suorina pelkkää juoksettamista. Jossain vaiheessa iskee aina epäusko koiraan ja rupeaa himmaamaan kun ei ole tarvinnut pysähtyä. Kaukot alkaa toimia. S-M vaihtoon on vaihdettu käsky ja tekniikka ja syöksymistä ei ole enää hyväksytty. Uudella tekniikalla toimii kaikki vaihdot erinomaisesti ainaskin jo viidestä metristä! Jes. Ei jumituksia, eikä vajaita asentoja. Pitäisi saada kuvattua nämä videolle.
Torstain aamutokot sisälsivät ainoastaan perusasentotreeniä ja hyppynoutoa. Perusasento treenissä aktiivinen ja tarkka. Tosi nättiä työtä. Hyppynoudosta ei voi samaa sanoa. En vain tiedä miten saisin iskostettua kelpien päähän: jos kapula lentää vähän sivuun ja kuuluu käsky "hyppää", se myös tarkoittaa hyppäämistä. Normaalistihan tässä ei mitään ongelmaa ole, mutta nuo vinot heitot aiheuttaa päänvaivaa. Ollaan tehty paljon treeniä tän kanssa niin että kiellän jos lähtee hypystä ohi, ennen kuin ehtii kapulalle, seuraavalla toistolla hyppää ja seuraavalla taas ei.... Pohditaan, pohditaan.

Keskiviikon agiliitelyistä jäi huippu hyvä mieli! Doni oli poikkeuksellisen hyvin kuulolla. Paljon paremmin kuin ryhmätreeneissä vähään aikaan. Toistoista ja korjauksista huolimatta ei kuumunut yhtään yli, eikä mennyt pelkäksi juoksemiseksi. Loistavia keppejä, radalla uskalsin jopa takaaleikata näille aika jyrkästi ja jätkähän kesti! Muisti jopa miten käännytään, ja muutenkin kulki ihan näppärästi.

2 kommenttia:

  1. Pääsit parhaisiin blogeihin! :-)
    http://harrastushaukut.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-16-parhaat-blogit.html :-)

    VastaaPoista