maanantai 16. syyskuuta 2013

When the lights turned down, they don't know what they heard

Ei olla oikein tehty nyt mitään, vapaapäiviä vietelty ja pyöräilty! Pyörällä heitetty 7-8km lenkkejä, hyvin Doni jaksanut, vaikkei pitkään aikaan ollakkaan kunnon pyörälenkkejä heitetty. Hiekkatiellä ollaan menty, Doni on ollut pääosin hihnassa, pysyy ravissa parhaiten eikä rallittele koko ajan omiaan.

Keskiviikkona piti aksata, mutta olin tunnin myöhässä treeneistä, hups! Tokoiltiin sit hallin pihalla kun saatiin treeniseuraa Marjosta ja Tontusta. Doni teki paikallaolot, seuraamista ja kaukoja. Paikkamakuu hyvä, olin selk koiraa vasten Tehtiin aika pitkä, varmaan ainakin sen 4min. Istuminen myös hyvä. Marjo teki Tontun kanssa vieressä maahanmenoa ja leikki pallolla. Doni kesti tosi hienosti, ei reagoinut mihinkään! Kaukojen vaihtoja läheltä ja kaukaa. Istumiset taas hop- tekniikalla. Tosi näppäriä. Ei sen kummempia. Vaihdot nopeutuneet selvästi uuden jutun myötä. Oon myös lopettanu lelulla palkkaamisen heittämällä, kyttäämisongelma pysyy melkein kurissa. Seuraamista naksutellen, askelia ja pieniä pätkiä. Jos ens keskiviikkona aksaamaan ajoissa? 

Torstaina ei ollut hakutreenejä, paljon porukkaa poissa. Tokoiltiin omalla pihalla. Ohjelmassa jääviä, temppuja metskulla, hyppy noutoa ja tunnaria. Ihan pätevä jätkä. Jääviä peruutellen ja seuraamisen osana. Toimii, toimii! Ei sekoitellut asentoja. Tarkkaa ja hyvät stopit jokaiselle, ei jää hiipimään vaan tekee stopin samantien.Temppuiltiin metsku suussa, puun kiertoja, istu-maahan vaihtoja, sivulle ja eteen tuloja. Paranee kokoajan. Nostot vieläkin melko hitaita, mutta ote kapulaan jo huomattavasti napakampi. Pääosin on kalistelematta, tiputtelusta ollaan päästy kokonaan eroon. Tähän tarvii vaan hirveesti treeniä, treeniä, treeniä. Ei siihen muu oikein auta. Itse hyppynouto liikkeenä ok. Tunnarissa sähelti. Nosteli vähän mitä sattuu ja oli kapuloilla kaikkea muuta kun rauhallinen. Pidettiin pieni mietintätuokio, jonka jälkeen miljoonatunnaria. Oli jo vähän parempi. Pitäisi muistaa taas ruveta tekemään enemmän, oon vähän lipsunu tunnarin tekemisestä, ja se on jäänyt pitkälti kokonaan pois joka treeneistä. 


Viikonloppu lepäiltiin pitkillä lenkeillä käyden lämpimässä syksysäässä. Tänään, maanantaina agilityä! Käytiin yksikseen tekemässä. Tehtiin keppikulmia neljällä ja kuudella kepillä, putkelta irtoamisia ja loppuun pientä ratapyöritystä. Kepit tosi hyviä! Haki tosi hyvin joka suunnasta. Avokulmat on Donille olleet vaikeimpia, mitä kovempi  vauhti, sitä vaikeempia. Nyt toimi kuitenkin hyvin. Haettiin putken kautta näille vauhtia ja hyvin jarrut toimii ja taipuu :) Putkelta irtoamiset ärsyttäviä. Doni irtoaa suoria pätkiä tosi hyvin, mutta putkelta ei vaan toimi. Jos oon yhtään myöhässä, kääntyy putkelta takasinpäin, eikä kuuntele "eteen" -käskyä. Namilautaselle kyllä juoksee, silloin kun ollaan käyty se yhdessä viemässä, muussa tapauksessa ei oo kuppia huomaavinaankaan. Loppuun pientä ratapätkää. Rimat sekaisin 35-60cm, eikä muuten tullut yksikään rima alas. Hyvin pyöri ja piti itsensä poissa ansaputkilta. Näppärä agiotus. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti