tiistai 10. syyskuuta 2013

Anna mun säilyttää se voima mun sisällä

Sunnuntai tokot, maanantai tokot. 
Sunnuntaina saatiin lenkki ja treeniseuraksi Emma pk collie Nita. Jouduttiin tyytymään parkkipaikka tokoihin, koska meidän "takapihakentällä" oli lasten jalkapallopelejä. Donille paikkamakuu, istuminen, kaukoja, seuraamista ja merkkiä. Tehtiin myös yksi tasamaa nouto metskulla, oli hyvä! 
Paikkamakuu hyvä, ei ihmeempiä. Istuminen kanssa hyvä, Emma käveli pari kiekkaa Donin ympärillä, ei häirinnyt. 
Kaukoja naksuteltiin vähän uudella tekniikalla. Oon koittanu ruveta opettamaan m-i vaihtoihin vähän lisää potkua ja ryhtiä. Aiemmin on tehny noi vaihdot tosi laiskasti. Eihän se hidas ole, mutta voisi se nopeampikin olla. Uusi tekniikka on maasta ylös ponnaaminen kurre asentoon. Ja on uuten tullu täpäkkyyttä. Doni siis tässä ideassa hyppää maasta niin, että ponkasee etujaloilla pikkasen ilmaan. Nousee paljon reippaammin pelkkään istumiseenkin näitten treenien kautta! Asennosta on tullu myös ryhdikkäämpi, ei jää kyttääään epäpuhtaaseen istumiseen. 
Seuraamisessa askelia, perusasentoja ja juoksussa kääntymistä. Askeleet hyviä joka suuntaan paitsi vasemmalle sivuttain. Ei meinannut väistää ja painoi jalkaan. Peruutukset erityisen hyviä. Juoksuosuus ok, kengurumeiningistä ollaan päästy aika hyvin eroon ja pysyy jalat maassa. Käännökset oli joka suuntaan hyviä. Merkkiä pitkästä matkasta. Kapulat oli takana, mutta palkkailin suoraan merkille. Ihan päteviä, ei ongelmaa. Maanantaina tokot hiekkakentällä Miissan ja sakemanni Marin kanssa. Donille ohjelmistossa paikkamakuu, häiriköity istuminen, ohjattu ja ruutu. Pientä seuruupätkää kanssa, panostettiin temponmuutoksiin. Treenien jälkeen pääs rallattelemaan vielä Marin kanssa. 
Paikkamakuu hyvä, pysyy häiriökäskyistä huolimatta sivulla. Tehtiin melko lyhyenä. Istuminen häiriköitynä. Kesti ihan yllättävän hyvin, ottaen huomioon kuinka vähän ollaan tällästä treeniä muistettu tehdä. Miisa leikki Marin kanssa vieressä, teki seuruupätkiä ja maahanmenoja. Reagoi toiseen maahan käskyyn. Kävin palauttamassa istumaan. Loppuun istui hyvin, useista maahan käskyistä huolimatta. Pätevä jätkä! 
Ohjattua liikkuroituna. Malttoi merkillä, jes! Tehtiin vaan kerta molemmille puolille. Hyvä molempiin suuntaan. Oikealta tullessa aavistuksen vino edessä.
Ruutua myös. Ei erityistä mainittavaa, oli hyviä! Juoksee hyvin keskelle asti. Palkkailin stopeista. Pitäis muistaa treenata maassa odottamista joku kerta ihan erikseen.. 


2 kommenttia:

  1. http://aemm.kuvat.fi/blog/32/S%C3%A4+kuulut+mun+unelmiin/

    Saatte haasteen, en tiiä ootte varmaan saanu tän jo joltain muultaki, mut onpahan sit valinnanvaraa! :D

    VastaaPoista
  2. http://aemm.kuvat.fi/blog/32/S%C3%A4+kuulut+mun+unelmiin/

    Saatte haasteen, en tiiä ootte varmaan saanu tän jo joltain muultaki, mut onpahan sit valinnanvaraa! :D

    VastaaPoista